Mahalle bilgisayarcılarına bilgisayarınızı vermeyin

Laptopumu termal macun temizliği için götürecektim fakat sonradan vazgeçtim. 5 6 yıl önce bir kere götürmüştük. HDD bozulmuştu 500GB HDD parasına 120GB HDD kilitlemişti
Bir de sistem Windows 10 64 Bit desteklemesine rağmen gidip Windows 7 32 Bit kuruyolardı. Çıldırmamak elde değil.

Ben vaktinde mecbur kalıp vermiştim. Benim 2 GB RAM'i söküp 4 GB takmıştı. Durumu belirttim adam elimde fazlalıktı içime doğdu taktım dedi
Sadece bilgisayarın ne sorunu ne diye bakmıştı. Meğerse anakart yanmıştı. O yüzden koymuş.

Hocam bir ara benim RAM'i dızlamışlardı.

Bunun da işlemcisi İ5 2 nesil, bunun işlemcisini alıp benim yedek laptop'um var kullanmadığım ona takayım diyorum ama nasıl olur ki?

Bende 10 sene önce notebook'umu vermiştim. Anakartı arızalıydı servisi fazla para istediği için babam mahalle bilgisayarcısına vermişti. 2 ay notebook kaldı ama tamir olmadı. Notebook'u aldığımızda kasanın kenarları kırık, üstü çizik gelmişti.

Parçaların üstüne çay döküp denemişler sanırım :d.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…