Mahalle bilgisayarcısı bana kazık mı attı?

@EldrithcWraith Hocam 240GB SSD olduğuna emin misiniz? Diğer parçaları kazıkladığı için bilgisayarcının SSD taktığına inanasım gelmedi. 240GB HDD takmış olabilir. Bir kontrol edin.
Daha takmadı, anlaştık yarın alacağız.
Şimdi öğrendim 140 GB SSD takacakmı
@EldrithcWraith Kesin 1.nesil eski bir işlemci takmıştır. Geçmiş olsun. Çok kötü kazıklanmışsınız.
Benimkinde demi kötü ya
Görev yöneticisini fotoğraf olarak atar mısınız?
Daha almadım yarın teslim alacağım o zaman atayım.

@EldrithcWraith Hocam 240GB SSD modelini söyler misiniz? Ya da bir fotoğraf atarsanız da olur.
Söylediklerinin hiçbir modelini bilmiyorum çünkü hiçbirisini söylemedi. Sordum ama ben hallederim dedi, büyüğüm olunca bişey diyemedim.
Diğer parçalarda kandırmış sizi. Bu sefer kanmayın. 240GB HDD verebilir. Dikkat edin.
Yaptıysa yüksek ihtimalle geri iade ettiririz bir şekilde, çünkü babamın tanıdığı.

Söylediklerinin hiçbir modelini bilmiyorum çünkü hiçbirisini söylemedi. Sordum ama ben hallederim dedi, büyüğüm olunca bir şey diyemedim.
Bence iade edin. İade edip burada konu açın biz yardımcı oluruz. Göz göre göre kazıklanıyorsunuz tahminimce.

Hocam verebiliyorsanız verin. O kadar para vermişsiniz elinizdeki sistemi satıp bize deseydiniz APU dizerdik size güzelinden.

@EldrithcWraith Hocam bilgisayarcı tanıdık diyorsunuz, bence babanızla bir konuşun derim. Bilgisayarcı kazık atmış, haklı olan sizsiniz. İade edene kadar uğraşın bence.

Bence iade edin. İade edip burada konu açın biz yardımcı oluruz. Göz göre göre kazıklanıyorsunuz tahminimce.
İade etmeye çalışacağım, yarın orda test ettirip performansa göre iade edeceğim.
Hocam verebiliyorsanız verin. O kadar para vermişsiniz elinizdeki sistemi satıp bize deseydiniz APU dizerdik size güzelinden.
Normalde ryzen 3 2200g APU alacaktım ama vatandaki arkadaş yanlış anladı 4800 lira fiyat çıkarttı çok dedik mahalle bilgisayarcısına gittik bizde.
@EldrithcWraith Hocam bilgisayarcı tanıdık diyorsunuz, bence babanızla bir konuşun derim. Bilgisayarcı kazık atmış, haklı olan sizsiniz. İade edene kadar uğraşın bence.
Tamamdır. Yardımlar için çok çok teşekkür ederim.

IGPU'larda RAM'den yiyor direkt.

Arayın deyin çıkart hepsini param yok diye laf anlatmaya gelmez bu insanlar. 800 TL ne el insaf arkadaşını dolandırıyor bir de. Adam silkelemeye yer arıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…