Mahalle bilgisayarcısı ekran kartı alabilir mi?

Elimde kullanmadigim GT 730 ekran karti ve 350 watt PSU var. Satıp nakite dönüștürmek istiyorum. İnternette ucuz fiyata ilana koydum. Ancak alan yok bende mahalle bilgisayarcilari bu karti ve PSU'yu alırlarmi veya, fiyat ölücülüğü yaparlar mi?

Kardeşim sabretmende fayda var internette çok rahat satarsın ölü fiyata verme.

Elimde kullanmadigim GT 730 ekran karti ve 350 watt PSU var. Satıp nakite dönüștürmek istiyorum. İnternette ucuz fiyata ilana koydum. Ancak alan yok bende mahalle bilgisayarcilari bu karti ve PSU'yu alırlarmi veya, fiyat ölücülüğü yaparlar mi?
Tüm 2nci el sitelerine koyup bekle, alırlar ancak bayağı bi düşük paraya alırlar.

Kartınız temiz ise burada düşük bütçeli 2. el sistem toplamaya çalışanlar var onlarla konuşup satarsan ikinizin de işine yarayabilir ama satış yapmak yasak mı bilmiyorum belki alıcının telefon numarasını isteyip oradan konuşabilirsiniz.

Bilgisayar ve bilgisayar parçaları bilgisayarcılara satılmamalı bence. Çünkü cidden öldürüyorlar ki haksız sayılmazlar. Onlar da kâr etmeli. Senin 600 ₺'ye satacağın malı 600 ₺'ye alsa 700-800'e satması gerekecek. Satabilir mi? Bence hayır.
Bu sebeple son kullanıcıya daha uygun bir fiyata satmak mantıklı olur. 600 ₺ piyasası olan bir ürünü bilgisayarcılar 400-500'e alıyorsa 500 ₺ ye satılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı