- Makaleler
- 13
Alırlar ama öldürürler büyük ihtimalle.
650 tlİnternete ne kadara koydun?
Elimde kullanmadigim GT 730 ekran karti ve 350 watt PSU var. Satıp nakite dönüștürmek istiyorum. İnternette ucuz fiyata ilana koydum. Ancak alan yok bende mahalle bilgisayarcilari bu karti ve PSU'yu alırlarmi veya, fiyat ölücülüğü yaparlar mi?
650 TL.
Elimde kullanmadigim GT 730 ekran karti ve 350 watt PSU var. Satıp nakite dönüștürmek istiyorum. İnternette ucuz fiyata ilana koydum. Ancak alan yok bende mahalle bilgisayarcilari bu karti ve PSU'yu alırlarmi veya, fiyat ölücülüğü yaparlar mi?
Tüm 2nci el sitelerine koyup bekle, alırlar ancak bayağı bi düşük paraya alırlar.Elimde kullanmadigim GT 730 ekran karti ve 350 watt PSU var. Satıp nakite dönüștürmek istiyorum. İnternette ucuz fiyata ilana koydum. Ancak alan yok bende mahalle bilgisayarcilari bu karti ve PSU'yu alırlarmi veya, fiyat ölücülüğü yaparlar mi?
Çöp fiyatına alırElimde kullanmadigim GT 730 ekran karti ve 350 watt PSU var. Satıp nakite dönüștürmek istiyorum. İnternette ucuz fiyata ilana koydum. Ancak alan yok bende mahalle bilgisayarcilari bu karti ve PSU'yu alırlarmi veya, fiyat ölücülüğü yaparlar mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.