Mahalle bilgisayarcısı laptopun içini açarsa garanti bozulur mu?

Rifmon

Hectopat
Katılım
30 Mayıs 2020
Mesajlar
583
1 hafta önce crack oyun indirdim ve bilgisayar indirirken CPU 98 derece gördü. Ardından format için Windows 10 indirdim onu indirirken de 98 derece gördü sonra format attım. Bugün Valorant indirmek için Riot Games açtım ve imdada mouse kasmasi 98 derece gördü format attım Kaspersky ile tarama yaptım fakat sonuç çıkmadı ve konu açtım. BIOS'tan kaynaklandığı BIOS'a bulaştığı çıktı eğer mahalle bilgisayarcısına versem BIOS pilini tak çıkar yapsa garanti bozulur mu? Ve sorunum geçer mi? Monster Abra kullanıyorum.
 
Garantisi devam eden bir ürünü neden mahallenizdeki bilgisayarcıya veriyorsunuz? Belli ki bilgisayarın bir probemi var ve garantide bu ortaya çıkacak ona göre yetkili servis tarafından onarımı yapılacak.​
 
Bilgisayarcılara güven olmaz. Deneyimledim. Monster servisine gönderin.
 
Bilgisayarcıya yollarsan eğer bilgisayarının RAM veya ekran kartının olmadığını farkedince gelen pişmanlık hissi :D
 
Monster'da kasayı açmak zaten garanti dışı bırakmıyor olması lazım, servise sorun açıp kendiniz yapın. Pahalı cihazi bilgisayarciya emanet etme.
 
Aslında üst modelleri o kadar da kalitesiz değil. Üstelik ne kadar kalitesiz olursa olsun BIOS piliyle neden çözülmesin sorun oradaysa? Var mı Böyle bir saçmalık? Yani çok kaliteli bir laptoptada aynısı olsa aynı çözümü uygulayacağız.
Sen ne zaman crack bir oyunu BIOS piline işlediğini ve oradan kaynaklı ısınma sorunu olduğunu gördün?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı