Mahalle salonu mu MACFit mi?

NeganLucille

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar mahalle salonu 3 aylık 2K MACFit aylık 2 k sizce hangisini tercih etmeliyim?
Not: MACFit'in bu kadar pahalı olması ve bir de en düşük paketi classic olanın bu kadar pahalı olması çok mantıksız geldi.

Salonlardaki makinaları kıyasla, hangi saatte gideceksen o saatteki salonun kalabalıklığına bak, tavan yüksekliği, hareket genişliği ve havalandırma da önemli.

İkisi de pahalı hocam bence yakınınızda belediye salonu varsa oraya gidin, anladığım kadarıyla yeni başlayacak gibisiniz zaten.

Tamamen salonuna bağlı durum. Benim yakınımdaki MACFit sürekli kalabalık. Mahalle salonu belirli saatler dışında daha müsait. Zaten uzun süredir uyguladığım programdaki ekipmanlar eli yüzü düzgün her salonda mevcut. Ben mahalle salonunu tercih ettim. İlla birisi süper diğeri kötü diye bir durum yok.

Mahalle salonu, orada da deneyimli hocalar oluyor. Fiyat çok uygun oluyor her türlü çalışma aleti oluyor. Ben Ankara Kızılay'da world gym e gittim çok iyiydi hocalar ilgileniyor.

MACFit neden seçmedim o dönem AVM de çalışıyordum hadi dedim gidelim

Aylık ödeme kabul etmiyor illa yıllık olacakmış. Yani seni kilitlemeye çalışıyor iyi de belki bir şey olur gelemem vs yok. Bir de süre vs resmiyet çok fazla benim gittiğim mahalle salonu tabirli yerde çok daha samimi ortam vardı. Sana saatin doldu yok geç kaldın erken geldin takılmıyorlar. Rahat ortam.

İçeride cidden çok gösteriş delisi tipler dolu kendimi rahat hissetmeyeceğimi içeriyi gezince anladım herkesin elde telefon artistlik dolu :D bu kötü bir şey değil ama bilirsin işte zenginler kulubü.

Salon düzgün bir yerse ve kendin programını kendin yapıp veya verilen programı düzgün yaparım dersen mahalle salonu. MacFit’lerin artık suyu çıkmaya başladı. Sırf işten çıktım salona geldim diye story atmaya gelen tiplerle doldu tamamen. Salona girip çıkmak bile kargaşa kaos olmaya başladı.

Mahalle salonu daha iyi. Her hareketi makinede yapayım tribi yoksa ki olmasına da çok da gerek yok mahalle salonunda gidebilirsin. MACFit çok kalabalık ayrıca, sabah gidersen rahat olursun.

İkisi de pahalı hocam bence yakınınızda belediye salonu varsa oraya gidin, anladığım kadarıyla yeni başlayacak gibisiniz zaten.

Daha önce birkaç kez başlayıp bıraktım. Şimdi kararlı bir şekilde güzel güzel salon bakıyorken fiyatları görünce modum düştü.

3 aylık 2 k mahalle salonu hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı