Mahalle spor salonu mu, Macfit mi?

Makineden çok ortamıda iyi oluyor ve üstteki bazı arkadaşlarında dediği gibi ilgilenenler çok sayıda ve saygılılar birbirine, makinelerinde problem çıkarcağını sanmam. Gittiğim yerler problemli değildi o kadar, tabii her yer öyle olmaz da gene de ideal ve kişi sayısı fazla yeni başlayan çocuklar mı dersin yoksa uzun süredir olanlar mı dersin, genci yaşlısı demeden, alışırlar kısa bir sürede zaten çok sayıda makine var, eskisi yenisi olmak üzere. Çok para vereceğine git merdiven altı her türlü gelişim sağlanır aynı şey sonuçta. Başlangıç olarak böyle yerlerden başlanılması lazım hele oradan amatör bir hoca sana destek çıksın olmpia garanti.👌 sıkıntıdan çok katkı sağlar old yerler hele o atmosferi. 😁👍

O ortamda her salonda olmuyor maalesef ben mahalle salonuna 15 yaşında gittim mülteci vardı şu an tahmin bile etme istemiyorum ondan 4 ay önce düzgün başlayıp Mac'e girdim.

Zaten çoğu sağlam adam o tarz yerlerden çıkıyor bir nevi bende öyle bir yerden çıkmayım :D temel hareketleri orada öğrenmiştim 4 ay önce hocaya danışmadan kendim yapıyordum fly, press vs.

Macte hocalar soru cevaplar, hareket gösterir ancak program yazmaz paralıdır zamanla video izleyip, abilere sorup kendin program yazıyorsun.

Bütçe varsa kesinlikle Mac derim ancak supplement, gıda, salon derken aylık en az 4-5 bin gidiyor her öğrenci adam kalkamaz altından mecbur ucuz salona gidecek.

Gittiğim salon sunset fitness club havuz, Kick boks, sauna, buhar odası gibi artıları var salonuda geniş ondan öncesinde MACFit'e gitmiştim hiç hoşuma gitmemişti ortamı spor için değil de gösterişe gelen tayfa çok var 10 15 dk bir aleti salmıyorlar bazen şu anki salonumdan çok memnunum.

Gittiğim salon sunset fitness club havuz, Kick boks, sauna, buhar odası gibi artıları var salonuda geniş ondan öncesinde MACFit'e gitmiştim hiç hoşuma gitmemişti ortamı spor için değil de gösterişe gelen tayfa çok var 10 15 dk bir aleti salmıyorlar bazen şu anki salonumdan çok memnunum.
Aynen öyle.

O ortamda her salonda olmuyor maalesef ben mahalle salonuna 15 yaşında gittim mülteci vardı şu an tahmin bile etme istemiyorum ondan 4 ay önce düzgün başlayıp Mac'e girdim.

Zaten çoğu sağlam adam o tarz yerlerden çıkıyor bir nevi bende öyle bir yerden çıkmayım :D temel hareketleri orada öğrenmiştim 4 ay önce hocaya danışmadan kendim yapıyordum fly, press vs.

Macte hocalar soru cevaplar, hareket gösterir ancak program yazmaz paralıdır zamanla video izleyip, abilere sorup kendin program yazıyorsun.

Bütçe varsa kesinlikle Mac derim ancak supplement, gıda, salon derken aylık en az 4-5 bin gidiyor her öğrenci adam kalkamaz altından mecbur ucuz salona gidecek.
Ben gittiğim hiçbir yerde paralı yazdıklarını görmedim mahalle salonları ve daha modern olanlarında , macte yazdırayım dedim arkadaşa ücret istediler. aşırı sinir olmuştum bir dahada kapılarına adım atmadım.

Hele yorum ve puan dilenen hocalar yok mu, deli ediyorlar insanı. Sinirimden gittim 1 yıldız attım Google'dan, utanmadan yorumu kaldırın diye beni arıyorlar. :D Salonda adım atacak yer yok hala ticaret diyor, bunun da bir sınırı olması lazım.

Hele yorum ve puan dilenen hocalar yok mu, deli ediyorlar insanı. Sinirimden gittim 1 yıldız attım Google'dan, utanmadan yorumu kaldırın diye beni arıyorlar. :D salonda adım atacak yer yok hala ticaret diyor, bunun da bir sınırı olması lazım.

Sunsette 2 ay dayanabildim MACFit ile aynı parayı verip erkek kadın saatleri olması aşırı saçma eğer yıllık 14-15k bayılıyorsam istediğim saatte girme hakkımın olması gerek diğer türlü haftada 3 gün uyuyor akşamları idman yaptığım için kadınlar olunca almıyolar :D

Çok saçma bir kural sanki… neyse MACFit'te hanımlar çalışırken hiç yanaşan veya bakıpta olay yaşayan, dambıl fırlatan insan görmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı