Kablonet kullanıyorum. Taşındığım için nakil başvurusu istedim fakat ilk aradığımız kişi altyapı olmadığını cayma bedeli olmadan iptal edebileceklerini söyledi. Fikir danışmak için hemen onay vermedik. Ertesi gün aradığımız kişi mahallede altyapı olduğunu fakat binada olmadığını altyapı gelebilecek durumda olduğu için taahhüt iptali olamayacağını söyledi. İlk aradığımız kişinin yanlış bilgi verdiğini dilersek şikayet oluşturabileceğimizi söyledi. Biz de öyle yaptık. Bugün aradığımızda ise ortak altyapı gibi bir çalışmadan bahsettiler. Fakat buna geçersem hem parasını ödeyeceğim televizyon hizmetini kullanamayacağım hem de güncel fiyatlar üzerinden yeni tarifeye geçmek zorunda kalacağım sitelerine girip paketlere bakarsanız saçma sapan internet hızlarına fahiş fiyat istediklerini görebilirsiniz. Eğer Kablonet'in kendi altyapısını beklersem ise 1 hafta ile 1 ay arasında geleceğini söylüyorlar fakat süre gerçekçi gelmiyor. Sınav sürecindeyim mobil verimden deli gibi internet harcıyorum ne yapmamı tavsiye ederseniz?