Mahallemizde bir manyak var Kendimi nasıl korurum?

Öyle olmaz adamın üstüne tanıdığı bütün swatları takması lazım. Yanlız hepsi pro hileci olsun o çok önemli. Böyle bir durumda ABD hemen yardım edecektir. (!)
Bence de hatta swatları modem için yarattığımız evrenden yollayalım (!)

Bencede hatta swatları modem için yarattığımız evrenden yollayalım (!)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bunu hatırlayan var mı acaba? Zamanında çok güldürmüştü beni.

Not: konudan çok saptık yeter bence

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bunu hatırlayan var mı acaba? Zamanında çok güldürmüştü beni.

Not: konudan çok saptık yeter bence

Hepsi de pıro hileci.

Bende 2 ay önce öğrendim, bu adam ilk önce madde alıyormuş sonra çocuklarına asker eğitimi yapıyormuş. Eşi çocukları da alıp kaçmış, sonra sadece gördüğüm vakaları söylüyorum.
Bahçesinde uyuşturucular var, jandarma geldi onları söktü ve gitti.
Annesini dövüyor, kafa atıyor annesi 2 3 gün önce kaçtı daha gelmedi. Evin içinde uyuşturucu yakıyor.
Bildiğim kadarıyla 4 kişiyi bıçaklamış.
Dün bir kediyi bıçaklamış bugün de 15 yaşındaki kıza sözlü taciz uygulamış annesi ya da nenesi çıkıp kavga ettikleri ve jandarma aldı götürdü. Şikayet edemiyoruz çünkü şikayet eden kişilere kafayı takıyor.
Çarşıda bıçak satılıyor ama taşımak istemiyorum katil olmak ya istemiyorum doğru değildir. Annem, anneannem, nenem, teyzem, dayım var ve geceleri eve girmeye korkuyoruz. En iyi korunma yöntemi ne olabilir?
Polis maske takmayanlara barbarlık yapacağına bunlarla uğraşsa daha iyi olacak.
Uzak durmanda fayda var, yakın oluyorsan da suyuna git. Arada ot iç beraber numaradan. :)
Delilerle başka türlü uğraşılmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı