Türk Telekom modem internetim açıkçası hiç çekmiyor. Altyapı desen zaten yok altyapı yapılması için ne yapabilirim?
Bir arkadaşım sürekli başvuru yaparak ve arayarak altyapı getirdi mahallesine ve evine , yaklaşık 6 ay içinde hemde .Türk Telekom modem internetim açıkçası hiç çekmiyor. Altyapı desen zaten yok altyapı yapılması için ne yapabilirim?
Türk Telekom modem internetim açıkçası hiç çekmiyor. Altyapı desen zaten yok altyapı yapılması için ne yapabilirim?
Hocam nereye başvurmam kimi aramam lazım imza işide varmis herhalde o nasıl oluyor?Bir arkadaşım sürekli başvuru yaparak ve arayarak altyapı getirdi mahallesine ve evine , yaklaşık 6 ay içinde hemde .
SamsunNerede yaşıyorsunuz.
Kaç kişi lazım?İmza toplaman lazım 1 kişi için getirmezler imkanı yok.
Hocam nereye başvurmam kimi aramam lazım imza işide varmis herhalde o nasıl oluyor?
Samsun.
Kaç kişi lazım?
Türk Telekom müşteri hizmetlerini aramanız gerekir veya Genel müdürlüğe gidebilirsiniz veya şubeye gidebilirsiniz her yolu denedi arkadaşım en çokta arayarak halletti kısacası baskı yaptı yaniHocam nereye başvurmam kimi aramam lazım imza işide varmis herhalde o nasıl oluyor?
Samsun
Kaç kişi lazım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.