Windows 10 IoT Enterprise LTSC sürümden Windows 10 LTSC'ye geçilmeli mi?

qwertybirliği

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben Windows 10 Lot Emperiside LTSC kullanıyorum. Ofis, Age of History 3, tarayıcı, ders vb. açıyorum. Peki ben Windows 10 LTSC'ye geçmeli miyim? Çünkü bazıları POS cihazları için diyor, ben de kararsız kaldım. Peki hangisini kullanmalıyım?

Sadece POS cihazlarında kullanılacak diye bir şey yok. Hatta bu sürümler belki de birçok kişinin hayatında ihtiyacı olmayacağı birçok özellikten arındırılmış olduğu için daha bile iyi diyebilirim. Eğer sorun çıkaran bir yazılımınız ya da eksikliğini hissettiğiniz bir fonksiyon yoksa bence kullanmaya devam edin.

Merhaba, IoT lisansi yalnizca 'kiosk modu'na izin veriyor. Avantajlari ve dezavantajlari var. Yani kullanim amacina gore degerlendirilmesi gerekiyor. İsin ehli insanlardan konuyu biraz arastirmanizi tavsiye ederim. Ayrica IoT LTSC destegi 2032 yilina kadar mevcut. Duz LTSC surumu ise 2027 yilina kadar destek gorecek. Oyunlarda ise iki surumdede telemetriler ve gereksiz yazilimlar devre disi birakilmis oldugu icin performans acisindan sorun yasamazsiniz.

Merhaba, ben Windows 10 lot emperiside LTSC kullanıyorum. Ofis, Age of History 3, tarayıcı, ders vb. açıyorum. Peki ben Windows 10 LTSC'ye geçmeli miyim? Çünkü bazıları POS cihazları için diyor, ben de kararsız kaldım. Peki hangisini kullanmalıyım?

Geçmenize gerek yok hocam sıkıntı yaşamıyorsanız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı