Mahalleye fiber altyapı nasıl getirilebilir?

TojiFushiguro

Hectopat
Merhaba, şu an evim 100 Mbps VDSL destekliyor ama altyapı kötü oldugu için Max 50 geliyor. Eve nasıl fiber getirtebilirim, nereye yazabilirim, ya da arayabilirim bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim. TTNET müşteri hizmetlerini arasam söylesem nasıl bir karşılık alırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, şu an evim 100 Mbps VDSL destekliyor ama altyapı kötü oldugu için Max 50 geliyor. Eve nasıl fiber getirtebilirim, nereye yazabilirim, ya da arayabilirim bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim. TTNET müşteri hizmetlerini arasam söylesem nasıl bir karşılık alırım?

İmza toplayıp bağlı olduğunuz Türk Telekom bölge müdürlüğüne gidip dilekçe verebilirsiniz.

Peki başka bir yolu var mı açıkçası herkesin kapısını gezmek istemiyorum?

En etkili ve resmi yöntem bu diye biliyorum. Örnek konu bıraktım bakabilirsiniz.

En etkili ve resmi yöntem bu diye biliyorum. Örnek konu bıraktım bakabilirsiniz.

Mahallede evler müstakil ama böyle bir şey yapsam bile sonuç alabilir miyim?

Hocam açık kapı üzerinden yazılabilir mi? Ve eğer fiber altyapı getirirlerse ücret talep ederler mi?

Yazabilirsiniz ama yüz yüze görüşüp dilekçeyi vermeniz daha iyi olur. Ücret talep etmiyorlar diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı