Somut olarak iddianın kanıtlanması gerekir. Eğer kaçma vb. gibi bir durumunuz yoksa geçmiş adli sicil kaydınız da göz önünde bulundurularaktan adli kontrol ile serbest kalırsınız. Bu süreçte tabii ki mahkeme devam edecek ve deliller toplanmaya devam edecek. Somut olarak kanıtlanamazsa dava yüksek ihtimalle düşer. Şahsınıza atılan iftira nedir? Anlayacağınız sadece görgü tanığı yeterli olmuyor.
@384783, şimdi istismarcılıkla mı suçlanıyorsunuz? Peki, gerçekten yapmadığınızı nasıl bileceğiz? Taciz ettiğinizi iddia ettiği çocuğun ifadesi nedir?
@384783, şimdi istismarcılıkla mı suçlanıyorsunuz? Peki, gerçekten yapmadığınızı nasıl bileceğiz? Taciz ettiğinizi iddia ettiği çocuğun ifadesi nedir?
Kanıtlanana kadar ceza verilmez.Şahsıma atılan bir iftira yüzünden ceza evine girdi, çıktı yaptım. Şu an adli kontrol ile serbest kaldım, sadece karşı tarafın ifadesi ile ceza verilir mi?
Kanıtlanana kadar ceza verilmez.
1.Neden kız durduk yere böyle bir iftira atsın sonucunda kendiside yanar yani tecavüze uğradığı vs bilinir. Her iki taraf için iyi olmaz.Kızın ifadesine göre benimle çıkmaya zorlamışım benden korktuğu için kabul etmiş eğer benimle birlikte olmazsan benimle çıktığını ailene söylerim demişim tabii ki bunların hepsi yalan Instagram mesajları ortaya çıkarsa kızın yalanları da ortaya çıkar ama silinen Instagram mesajları ortaya çıkmıyor diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.