Mahmut Basri Dilek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
35
https://www.technopat.net/forum/windows-8-1/31595-ekran-kartimi-kullanamiyorum-w8.html

Aynı konuyu tekrar tekrar açmandaki amaç nedir ? Yazım kurallarına dikkat etmediğin gibi , saçma başlık , vızırtı resim ekleme gibi kötü görüntüler sayesinde yazdıklarını okumayı bırak direkt konudan çıkış yaptım. Önce forum kurallarını oku , ardından düzgün bir dille sorununu belirt ki yardımcı olalım. Kusura bakma bu şekilde konunu ne okurum ne yardım ederim.

1 haftadır ne çektiğimi anlayamazsın. Bu forumu gördüm ordada benzer bi konu gördüm oraya açabileceğimi düşündüm ve açtım Gereksizse kilitlenir sanırım.

Yazınızı neden sildiniz ve nasıl yaptığınızı söylemeden çözüldü demeniz ceza sebebidir.

Türkçe kurallarına uymak yok, tüm kelimeler tamamiyle büyük harfle yazılmış, aynı konudan 2 defa açılmış, çözülünce ana konu yanıtı silinmiş... "çıldırdım" "ölüyorum" "amanın yardım edin" gibi saçma başlıklar. Sorunu çözmüşsünüz ama nasıl çözüldü bilgi yok. Sanırım 3 günlük konu yanıtı yazmamak bile size az. Lütfen dikkat edelim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…