MiniMiniBir
Yoctopat
Daha fazla
Desteğe Yazdım Görselde Gördüğünüz Gibi Canlı Destekde ise kimse yokDesteğe yaz hemen değiştiriyorlar hocam.
Tarayici degistirip denedin mi? Modemi resetleyip dene.
Bende aynisi olmustu ne yaptiysam kabul etmediler en sonunda yalandan hesabim calindi dedim benden yeni mail adresi istediler degistirdilerDesteğe Yazdım Görselde Gördüğünüz Gibi Canlı Destekde ise kimse yok
Evet Denedim Olmuyor
Bende aynisi olmustu ne yaptiysam kabul etmediler en sonunda yalandan hesabim calindi dedim benden yeni mail adresi istediler degistirdiler
Yok bende hic askiya almadilar yeni bir mail adresi istediler sonra mail adresini de sifre sifirlama linki gonderdiler o sekilde degistirdim. Bunun gibi discord uygulamasinda ayni sorun oldu mail adresimi degistiremiyordum adminlerde sahibi olduguma inanmadi degistirmediler ondada aynisini yaptim hesabim calindi dedim verdigim mail adresi ile degisim sagladilarBende Çalındı Desem Yardımcı Olurlar mı yoksa hesabı askıya falan almasınlar
Yok bende hiç askiya almadilar yeni bir mail adresi istediler sonra mail adresini de sifre sifirlama linki gonderdiler o sekilde degistirdim. Bunun gibi Discord uygulamasinda ayni sorun oldu mail adresimi degistiremiyordum adminlerde sahibi olduguma inanmadi degistirmediler onda da aynisini yaptim hesabim calindi dedim verdigim mail adresi ile degisim sagladilardiger turlu inanmiyorlar sahibinin.
Yok bende hiç askiya almadilar yeni bir mail adresi istediler sonra mail adresini de sifre sifirlama linki gonderdiler o sekilde degistirdim. Bunun gibi Discord uygulamasinda ayni sorun oldu mail adresimi degistiremiyordum adminlerde sahibi olduguma inanmadi degistirmediler onda da aynisini yaptim hesabim calindi dedim verdigim mail adresi ile degisim sagladilardiger turlu inanmiyorlar sahibinin sen olduguna.
TamamdirDenerim umarım işe yarar.
Bunlar dalga geçiyor olmalıTamamdir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.