Mail adresi değiştirilmiyor

MiniMiniBir

Yoctopat
Daha fazla  
Kaç gündür ne kadar denersem deneyeyim bir türlü Epic Games hesabımın mailini değiştiremiyorum. Birçok kez desteğe yazdım ama yardımcı olmak yerine siz olduğunu doğrulayamadık diye kapatıyorlar.

Screenshot_20231020_130520_Chrome~2.jpg

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231020_144848_Gmail~2.jpg
    Screenshot_20231020_144848_Gmail~2.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Çalındı Desem Yardımcı Olurlar mı yoksa hesabı askıya falan almasınlar
Yok bende hic askiya almadilar yeni bir mail adresi istediler sonra mail adresini de sifre sifirlama linki gonderdiler o sekilde degistirdim. Bunun gibi discord uygulamasinda ayni sorun oldu mail adresimi degistiremiyordum adminlerde sahibi olduguma inanmadi degistirmediler ondada aynisini yaptim hesabim calindi dedim verdigim mail adresi ile degisim sagladilar :D diger turlu inanmiyorlar sahibinin sen olduguna

Yok bende hiç askiya almadilar yeni bir mail adresi istediler sonra mail adresini de sifre sifirlama linki gonderdiler o sekilde degistirdim. Bunun gibi Discord uygulamasinda ayni sorun oldu mail adresimi degistiremiyordum adminlerde sahibi olduguma inanmadi degistirmediler onda da aynisini yaptim hesabim calindi dedim verdigim mail adresi ile degisim sagladilar :D diger turlu inanmiyorlar sahibinin.

Yok bende hiç askiya almadilar yeni bir mail adresi istediler sonra mail adresini de sifre sifirlama linki gonderdiler o sekilde degistirdim. Bunun gibi Discord uygulamasinda ayni sorun oldu mail adresimi degistiremiyordum adminlerde sahibi olduguma inanmadi degistirmediler onda da aynisini yaptim hesabim calindi dedim verdigim mail adresi ile degisim sagladilar :D diger turlu inanmiyorlar sahibinin sen olduguna.

Denerim umarım işe yarar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı