Mail adresini başkasına verdim

Hayat Okyanus

Picopat
Katılım
23 Nisan 2023
Mesajlar
139
Ben birine mail adresimi verdim ama şifresini vermedim, verdiğim kişi yaşımıda biliyor. Mail adresimde adım soyadım yazıyor. O mail adresini sildim. Nolabilir?
 
Son düzenleme:
Bir şey olmaz. Kimse kimsenin adını yaşını bilerek bir şey yapamaz. Rastgele bir isim sallayıp bir de yaş sallasam bile bir insanın gerçek bilgilerini tutturmuş olurum muhtemelen. Ne yapabilirim bu bilgilerle? Hiçbir şey. Rahat olun.
 
Ne yapabilir ki? Zaten T.C. numaralarımız küçücük çocukların ellerinde dolaşıyor, hiçbir verimiz güvende değil. Bu kadar panik olmanızın manası yok. Bir şey yapamaz.
 
Not: Başlığın ismini değiştiren moderatöre sesleniyorum verdim fakat mail adresini verdim mail adresinin şifresini vermedim.

Emin misiniz? Yaşım daha küçük ve bir şey olmasını istemiyorum.

Olmaz hocam günde kaçtane velet adresimi atıyor bana. Hiçbir şey gelmez ellerinden tehdit ederse polise verin.
 
Eğer çok yaygın bir isim değilse çoğu bilginize erişebilirler.

Ne yapabilir ki? Zaten T.C. Numaralarımız küçücük çocukların ellerinde dolaşıyor, hiçbir verimiz güvende değil. Bu kadar panik olmanızın manası yok. Bir şey yapamaz.

Bir şey yapamaz deyip hafife almayın arkadaşlar evinize kargo gönderirler hastalık teşhisi koyarlar, evinize ihbar gönderirler polise kapı açarsınız, annenizi babanızı ararlar yeni numara almak zorunda kalırsınız. Vesikalık fotoğrafınıza erişirler, e okulunuza girerler yaparlarda yaparlar.
 
Son düzenleme:
Eğer çok yaygın bir isim değilse çoğu bilginize erişebilirler.

Bir şey yapamaz deyip hafife almayın arkadaşlar evinize kargo gönderirler hastalık teşhisi koyarlar annenizi babanızı ararlar yeni numara almak zorunda kalırsınız.

Hocam mesela benim cinsiyetimi degistirdiler e-Devlet'ten gittim hastaneye erkek olduğumu kanitlamak zorunda kaldım çıkar göster dediler.
 

Geri
Yukarı