Mail.com güvenli mi?

Tamam iste hocam onu biliyorum sadece mail.com guvenli mi demek istedigiiiim

2. olarak napicaksin demissin farkli bir uzanti istiyorum zevk meselesi yani.

Domain olarak haklisin kolay degil ama bazi kisiler var belirli miktarda her şeyi hazirliyorlar normal @gmail gibi kullanabiliyorsun.

Tamam iste hocam onu biliyorum sadece mail.com guvenli mi demek istedigiiiim.

2. olarak napicaksin demissin farkli bir uzanti istiyorum zevk meselesi yani.

Hiç duymadığım bir mail sağlayıcısı. Bilenler tartışabilir.

Domain olarak haklisin kolay degil ama bazi kisiler var belirli miktarda her şeyi hazirliyorlar normal @gmail gibi kullanabiliyorsun.

Normal Gmail olarak kullanılmıyor bildiğim kadarıyla, dediğin hizmetlerin fiyatları biraz fazla yüksek kendin yapsan daha mantıklı onlar sadece sağlayıcı direkt olarak müşteri panelinden giriş yapmanı sağlıyorlar.

Hocam benim de bildigim kadari ile kullaniliyor gmaillin kendisinde acabilirsin zaten domain varsa.

Çekilse ne olacak, gene kullanılabilir.

Seyden korkum var butun hesaplara gecirdim mailli sonra birden kapatilirsa falan.

Direkt olarak domain ile Gmail'e yönlendirme yapabilirsiniz öyle de girişi kolaylaştırabilirsiniz. Fakat domain işini şirketiniz yoksa kullanmanızı tavsiye etmiyorum her yerde kullanamıyorsunuz.

Direkt olarak domain ile Gmail'e yönlendirme yapabilirsiniz öyle de girişi kolaylaştırabilirsiniz. Fakat domain işini şirketiniz yoksa kullanmanızı tavsiye etmiyorum her yerde kullanamıyorsunuz.

Uzun is iste o yuzden mail.com cok iyi bir site 200'ye yakin uzantilar var bir kismini gosterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…