Mail.com güvenli mi?

Dostum uzantısını ne yapacaksın?

Burada senin soruna benzer bir soru sorulmuş.

Tamam iste hocam onu biliyorum sadece mail.com guvenli mi demek istedigiiiim

2. olarak napicaksin demissin farkli bir uzanti istiyorum zevk meselesi yani.

Domain ile mail hizmetini kullanmak o kadar kolay değil ve her yerde kullanamazsın web hosting alıp domaini ona bağlaman gerekiyor her girişinde web hostinge girip oradan giriş yapman gerekiyor tabii senin kararın. Uyguna domaini turkticaret.netden alabilirsin onun dışında Yandex de kullanabilirsin.

Domain olarak haklisin kolay degil ama bazi kisiler var belirli miktarda her şeyi hazirliyorlar normal @gmail gibi kullanabiliyorsun.

Domain olarak haklisin kolay degil ama bazi kisiler var belirli miktarda her şeyi hazirliyorlar normal @gmail gibi kullanabiliyorsun.

Normal Gmail olarak kullanılmıyor bildiğim kadarıyla, dediğin hizmetlerin fiyatları biraz fazla yüksek kendin yapsan daha mantıklı onlar sadece sağlayıcı direkt olarak müşteri panelinden giriş yapmanı sağlıyorlar.

Normal Gmail olarak kullanılmıyor bildiğim kadarıyla, dediğin hizmetlerin fiyatları biraz fazla yüksek kendin yapsan daha mantıklı onlar sadece sağlayıcı direkt olarak müşteri panelinden giriş yapmanı sağlıyorlar.

Hocam benim de bildigim kadari ile kullaniliyor gmaillin kendisinde acabilirsin zaten domain varsa.

Çekilse ne olacak, gene kullanılabilir.

Seyden korkum var butun hesaplara gecirdim mailli sonra birden kapatilirsa falan.

Direkt olarak domain ile Gmail'e yönlendirme yapabilirsiniz öyle de girişi kolaylaştırabilirsiniz. Fakat domain işini şirketiniz yoksa kullanmanızı tavsiye etmiyorum her yerde kullanamıyorsunuz.

Direkt olarak domain ile Gmail'e yönlendirme yapabilirsiniz öyle de girişi kolaylaştırabilirsiniz. Fakat domain işini şirketiniz yoksa kullanmanızı tavsiye etmiyorum her yerde kullanamıyorsunuz.

Uzun is iste o yuzden mail.com cok iyi bir site 200'ye yakin uzantilar var bir kismini gosterdim.

1720364468989.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı