Mail.com güvenli mi?

Ahmet00099

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam bir şey sormak istiyorum.

Ben mail.comdan a"""""""@usa.com
Diye bir mail açtım ve.
Instagram.
Discord.
Steam.
Epic Games.
Gibi yerlerde kullanmak istiyorum sıkıntı çıkar mı yani mail.com hesabi birden kapatma vb şeyler yapabilir mi?

2. olarak mail.com herhangi bir siber saldırı yiyebilir mi ya da daha önce yemiş mi?

Normalde Yahoo kullaniyordum ama son birkaç gündür sıkıntı çıkarmaya başladı bana değiştirmek istiyorum. Başka mail.com gibi güvenli bildiğiniz var mı içinde 200 ze yakkın uzantıların olduğu falan.

Arkadaşlar selam bir şey sormak istiyorum.

Ben mail.comdan a"""""""@usa.com
Diye bir mail açtım ve.
Instagram.
Discord.
Steam.
Epic Games.
Gibi yerlerde kullanmak istiyorum sıkıntı çıkar mı yani mail.com hesabi birden kapatma vb şeyler yapabilir mi?

2. olarak mail.com herhangi bir siber saldırı yiyebilir mi ya da daha önce yemiş mi?

Normalde Yahoo kullaniyordum ama son birkaç gündür sıkıntı çıkarmaya başladı bana değiştirmek istiyorum. Başka mail.com gibi güvenli bildiğiniz var mı içinde 200 ze yakkın uzantıların olduğu falan.
Gmail?

Kankam demisim ki @guzelbirisim.com tarzi istiyorum daha domain almadim ücretsiz varsa yoksa alacağım.

Domain ile mail hizmetini kullanmak o kadar kolay değil ve her yerde kullanamazsın web hosting alıp domaini ona bağlaman gerekiyor her girişinde web hostinge girip oradan giriş yapman gerekiyor tabii senin kararın. uyguna domaini turkticaret.net den alabilirsin onun dışında yandex de kullanabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı