"Mail Delivery Subsystem" 30 tane e-posta gönderdi

guatamara

Hectopat
Daha fazla  
Bugün 15.06'dan 15.18'e kadar yaklaşık 30 mail geldi. Aşağıda fotoğrafı var. Neden oluyor bilen yazabilir mi?

Screenshot_2022-09-12-16-30-53-82_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
E-Postanız hacklenmiş olabilir, Gönderilen klasörüne girin eğer sizin göndermediğiniz e-postalar var ise hesabınızı temizleyin.

Gmail üzerinden sizin e-mailinizin gönderdiği maillere bakın. Eğer sizin göndermediğiniz mailler varsa hesabınızın şifresini değiştirip 2 aşamalı oturum açmayı açabilirsiniz.

Dün yaptım bugün yine yaklaşık 30 tane geldi.

Gmail üzerinden sizin e-mailinizin gönderdiği maillere bakın. Eğer sizin göndermediğiniz mailler varsa hesabınızın şifresini değiştirip 2 aşamalı oturum açmayı açabilirsi

Bu birine mail yollarsan ama yolladığın kişinin maili yoksa geliyor.
Sorun şu ben telefonum kapalıyken atilmis

Gmail üzerinden sizin e-mailinizin gönderdiği maillere bakın. Eğer sizin göndermediğiniz mailler varsa hesabınızın şifresini değiştirip 2 aşamalı oturum açmayı açabilirsiniz.
Peki bununla ilgili arayabilecegik biryer varmi

Dun mailler geldikden 30 dk sonra Rusya'dan giriş yapılmış ben şifre değişince oturum kapandı yazdı ama hala mail geliyor ve giriş yapılınca normalde farklı bir cihaz oturum açtı yazardı oda gelmedi?

E-Postanız hacklenmiş olabilir, Gönderilen klasörüne girin eğer sizin göndermediğiniz e-postalar var ise hesabınızı temizleyin.
Gönderilenler sadece bir duckduckgo linkleri?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı