Mail kutuya düşmüyor

YagizzAdam

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, acilen bir mail almam gerekiyor fakat dakikalar geçmesine rağmen hiçbir mail alamadım. 2. bir e-posta adresinden (bana ait) yine kendime mesaj gönderdim fakat o da gelmedi. Bunun çözümü nedir bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi mail servisini kullanıyorsunuz? Disk alanı dolmuş olabilir, spama düşmüş olabilir, mail gönderen sunucu kara listeye alınmış olabilir.

Gmail kullanıyorum ve alan dolmuş değil yaklaşık %40'ı boş durumda. Mail gönderen tarafda resmi bir kurum kara listede olacağını pek sanmıyorum.

Hocam spam ve engellenenler çözüm olabilir ancak Outlook'ta spesifik olarak Microsoft tarafindan gonderilen dogrulama kodlarini alamiyordum. Çözümü yeni mail adresi almakta buldum. Maalesef engellenme veya spam durumu da söz konusu değildi. Benzer durumu yaşıyor olabilirsiniz. Ayrica acil olarak çözüm lazimsa temp mail kullanabilirsiniz

Son düzenleme:
Gmail kullanıyorum ve alan dolmuş değil yaklaşık %40'ı boş durumda. Mail gönderen tarafda resmi bir kurum kara listede olacağını pek sanmıyorum.
Gmail, bahsettiğiniz kurumsal firmanın ip adresini kara listeye almış olabilir. Kurumsal firmalar bazen tanıtım amaçlı çok fazla mail gönderip bu duruma düşebiliyorlar. Aslında karşı firma gönderemediği maillerin sebebine dair bir log bilgisi alabilir.

Bende benzer sorunu hotmail'de yaşıyorum. Kendi sunucularımı kara listeye alıyorlar sürekli.

Eğer başka bir gmail hesabından mail alabiliyorsanız sorunun kaynağı benim bahsettiğim konu olmayabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı