Bir mailin yazılarını değiştirip düzenleyebileceğimiz bir uygulama falan var mıdır? Atıyorum birisi mail attı yazdığı şeyi veya numaraları değiştirmek istiyorum sadece kendi ekranımda.
Edge'de incele nasıl yapılıyordu?
Atıyorum şuradaki kral30 yazanı değiştirmek istiyorum mesela, nasıl yapacağım?
Bir mailin yazılarını değiştirip düzenleyebileceğimiz bir uygulama falan var mıdır? Atıyorum birisi mail attı yazdığı şeyi veya numaraları değiştirmek istiyorum sadece kendi ekranımda.
Edge' de incele nasıl yapılıyordu?Metini kopyalayıp incele yapabilirsiniz.
Edge'de incele nasıl yapılıyordu?
Atıyorum şuradaki kral30 yazanı değiştirmek istiyorum mesela, nasıl yapacağım?
Teşekkür ediyorum buldum.Hocam maile girin metini seçip sag tıklayın üstüne incele yapın.
Peki incele yaptıktan sonra o metnin düzenlendiği bir yerde yazıyor mu?Hocam maile girin metini seçip sag tıklayın üstüne incele yapın.
Evet yazıyor. Yazınızı yazıp entere basın arından büyük çarpıya basıp kapatın F5 atmadıkca eski haline dönmez.Teşekkür ediyorum buldum.
Peki incele yaptıktan sonra o metnin düzenlendiği bir yerde yazıyor mu?
Evet yazıyor. Yazınızı yazıp entere basın arından büyük çarpıya basıp kapatın F5 atmadıkca eski haline dönmez. Eki Görüntüle 1637788
Şöyle atıyorum bir kelimeyi değiştirdim ve sağdaki sekmeyi kapattım. Sekmenin herhangi bir köşesinde bu sayfanın incelendiği belli oluyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.