Hayır,kenardaki tuşlardan.Ayarlardan mı sıfırladınız tableti.
Kardeşim tabletine şifre koymuş, bu şifreyi de unutmuş. Ben de format attım tablete ama tablet kurulumunda mail istiyor. Maili de şifreyi de bir yere kaydetmiştim fakat silinmiş. Bu tableti nasıl açabiliriz?
Benim bildiğim herhangi bir maili girebilirsiniz?
Cihazı recovery modundan sıfırlayın ve tekrar deneyin. Eğer aynı sorun devam ediyor ise cihazda DM-verity koruması mevcut. Koruma varken cihaza yeni ROM yüklemek veya bypass etmek dışında bir çözümünüz yok.
Ekran kilidi varken, cihazdaki Google hesabı aktif ise cihazı sıfırladıktan sonra ekran kesinlikle Google hesabının şifresini isteyecektir. Google'ın yeni bir koruma uygulaması.
Google hesabına bir telefon numarası, kurtarma postası eklediyse zaten "Şifremi Unuttum" kısmından şifreyi sıfırlayıp cihazı açabilir. Eğer eklemediyse, hesap sadece şifre ile korunuyorsa geçmiş olsun.Telefon numarası mail vs. kayıtlı değil mi? Farklı bir cihazda giriş yaptıysanız o cihazdan onay vermenizi ister şifremi unuttum deyince.
Yaptım,yaptım ama her seferinde başa sarıyor kanser ediyor anlamadım ne saçma iş ya.Telefon numarası mail vs. kayıtlı değil mi? Farklı bir cihazda giriş yaptıysanız o cihazdan onay vermenizi ister şifremi unuttum deyince.
Olmuyor,eski mail dışında girilmiyor.Yeni mail adresi alsın.
Olmuyor,eski mail dışında girilmiyor.Yeni mail adresi alsın.
Gmail bypass diye birşey varmış onla açılıyormuş o nasıl oluyor?Google hesabına bir telefon numarası, kurtarma postası eklediyse zaten "Şifremi Unuttum" kısmından şifreyi sıfırlayıp cihazı açabilir. Eğer eklemediyse, hesap sadece şifre ile korunuyorsa geçmiş olsun.
Cihazın tam modelini yazarsanız yarın araştırıp size dönüş yapabilirim.Yaptım,yaptım ama her seferinde başa sarıyor kanser ediyor anlamadım ne saçma iş ya.
Olmuyor,eski mail dışında girilmiyor.
Olmuyor,eski mail dışında girilmiyor.
Gmail bypass diye birşey varmış onla açılıyormuş o nasıl oluyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.