Hayır, RAT olsa aktif olan AV yazılımları uyarır zaten. Tarama yapmasına gerek yok aktif işlemlerden farkedilir kısa sürede. Bu yüzden ESET kurmasını istedim zaten, halihazırda tespiti yapmış bir sağlayıcıyı kullanmak potansiyel bir aktif tehdidin de gerçek zamanlı olarak engellenmesini sağlayacaktır.RAT atan kişi kapatmış olmasın.
Hayır, RAT olsa aktif olan av yazılımları uyarır zaten. Tarama yapmasına gerek yok aktif işlemlerden farkedilir kısa sürede. Bu yüzden ESET kurmasını istedim zaten, halihazırda tespiti yapmış bir sağlayıcıyı kullanmak potansiyel bir aktif tehdidin de gerçek zamanlı olarak engellenmesini sağlayacaktır.
@Dutchman @475454 @Murat5038
Tarama bitti bunlar var sonuçlarda.
O şekilde çıkmazdı zaten. Engelledi demiştim. Av kaldırmadan bunun sonucunu paylaşın. Onda da bir sorun göremezsem kuşkulanacak bir durum yok.
Rehber: Farbar Recovery Scan ile Rapor Hazırlama
Konu içinde rapor paylaşacak olan kişi sorununu açıkça belirtmesi gereklidir. Yazılımı bir klasör içine atıp altta verilen şıklar işaretli şekilde Scan yapın. Scan bitince klasör içinde çıkan txt dosyalarını rarlayıp dosya upload servislerinden birine upload edip paylaşın. Kurallara uygun...www.technopat.net
ESET'i kaldırmadan dediğim raporun sonucunu paylaşın diyorum.
Ne raporunun sonucunu istiyorsunuz.
O şekilde çıkmazdı zaten. Engelledi demiştim. AV kaldırmadan bunun sonucunu paylaşın. ondada bir sorun göremezsem kuşkulanacak bir durum yok.
Rehber: Farbar Recovery Scan ile Rapor Hazırlama
Konu içinde rapor paylaşacak olan kişi sorununu açıkça belirtmesi gereklidir. Yazılımı bir klasör içine atıp altta verilen şıklar işaretli şekilde Scan yapın. Scan bitince klasör içinde çıkan txt dosyalarını rarlayıp dosya upload servislerinden birine upload edip paylaşın. Kurallara uygun...www.technopat.net
Güzel, endişelenecek birşey yok. Farbar raporunu da paylaşın ilgili konudan. Büyük ihtimalle aktif AV yazılımınızın heuristic algılaması devreye girip zararlının sisteme müdahalesini engellemiş. Sisteminiz temiz.Eki Görüntüle 1315025
Eki Görüntüle 1315026
Eki Görüntüle 1315027
Eki Görüntüle 1315028
Tarama bitti bunlar var sonuçlarda.
@Dutchman @475454 @Murat5038
ESET'i kaldırmadan dediğim raporun sonucunu paylaşın diyorum.