Maile bağlı bütün hesaplara giriş yapılıyor

Yusuf41412

Yoctopat
Daha fazla  
Birkaç gün önce Instagram hesabım çalındı ve coin SS'leri story ve gönderi olarak atıldı. Sadece Instagram'ım da sıkıntı var sanmıştım. Bende şifremi değiştim fakat son 1 hafta içerisinde girilmedik hesabım kalmadı. Instagram, Steam, Discord, Microsoft, Ubisoft, gmailimede giriş yapılıyor. Şunu fark ettim ki bu hesapların hepsi aynı maile kayıtlı ve bilgisayarımda mailim açık. Bu yüzden bilgisayardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Fakat ne kadar şifreleri değişsem de tekrar giriş yapılıyor bu hesaplara. Yardım edebilecek birisi varsa her akşam hesaplarımın şifrelerini değiştirmek istemiyorum artık.

Bitdefender indirip tam tarama yapın sonrasında dönüş yapın.

Bu arada yakın zamanda şüpheli bir dosya indirdiniz mi?
Kardeşime sorduğumda bir oyuna mod yüklemeye çalıştığını ve bu modun yanında driver isimli bir şey yükletip kurdurduğunu söyledi tek şüphelenebileceğim şey bu fakat çözümünü bilmiyorum. Yüksek ihtimalle mailime bu driverla erişim sağlandı sonrasında mailimden diğer hesaplarıma giriş sağlandı

Kardeşime sorduğumda bir oyuna mod yüklemeye çalıştığını ve bu modun yanında driver isimli bir şey yükletip kurdurduğunu söyledi tek şüphelenebileceğim şey bu fakat çözümünü bilmiyorum. Yüksek ihtimalle mailime bu driverla erişim sağlandı sonrasında mailimden diğer hesaplarıma giriş sağlandı
Ondandır yüksek ihtimal. Abuk subuk yerlerden indirmiştir. Dediğim gibi Bitdefender Free ile tam tarama yapın. Virüs olup olmadığı anlaşılsın (ki var gibi duruyor).

McAfee iyi değil. Kaldırın onu bilgisayardan Bitdefender Free kurun.
giriş yaptı ama daha yeni indirmeme rağmen deneme süreniz sona erdi satın alım yap diyor

Kaldırdınız mı McAfee'i? Kaldırmadıysanız kaldırın. Yine açılmazsa da Malwarebytes kurup onunla tam tarama yapın.
üyeliğin sona erdi diyor. Malwarebytes uygulamasınıda indiremiyorum site eror veriyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı