Maile gelen e-posta scam mi?

ForceKadett

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bana yakın zamanda bir e-posta geldi bu e-posta stella o. Flores diye bir mailden geldi. Sonunda rakamlar vardı. Bana satın alımının kabul edildiğini ve 2 yıllık abonelik alındigini söyledi. Ücret 300 dolar gibi bir rakamdı ama ben böyle bir şey yapmadım. Banka hesaplarında da giren çıkan yok. Sorun nedir?

Merhaba bana yakın zamanda bir e-posta geldi bu e-posta stella o. Flores diye bir mailden geldi. Sonunda rakamlar vardı. Bana satın alımının kabul edildiğini ve 2 yıllık abonelik alındigini söyledi. Ücret 300 dolar gibi bir rakamdı ama ben böyle bir şey yapmadım. Banka hesaplarında da giren çıkan yok. Sorun nedir?
Siz hiç birşey yapmadıysanız, satım alımda yoksa o gelen mail dolandırıcılık mailidir. Kendinize güveniyorsanız o gelen mesajlarada itibar etmezsiniz..

Merhaba. Bu tür e-postalar genellikle dolandırıcılık veya kimlik avı amacı güden sahte bildirimler olabilir hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı