Mailimde bilmediğim telefonlar var

Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 7500f-Colorful Battle-Ax B650M-Plus V14-Powercolor Rx 7800 XT-Apacer Panther 1x16 DDR5 5200Mhz CL38-James Donkey JD1024-Vento VG12AL-FSP Hydro 750W-Philips Evnia 27M2N5500
Merhaba bugün Gmail'ime baktığımda OnePlus OnePlus3t diye bir telefon gördüm. Ancak ben böyle bir telefondan mailime giriş yapmadım. Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?

Merhaba bugün Gmail'ime baktığımda OnePlus OnePlus3t diye bir telefon gördüm. Ancak ben böyle bir telefondan mailime giriş yapmadım. Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?
Şifreni değiştir ve o cihazlardan çıkış yap.

Geçenlerde ben de yaşadım aynısını hemen oturumu kapat yapıp şifre değiştirdim sadece bilgisayar ve telefondan bağlandım onun dışında giren çıkan olmadı.

şifremi değiştirdim ( artı olarak bluestacksten şüpheleniyorum)

Nox, bluestack vs. tarzı şeyker kullanıyorsanız onların OnePlus olması lazımdı. Ben de zamanında bunlar ne demiştim ama siz kullanmıyorsanız bir şifre değişikliği ve hesaplardan çıkmayı deneyin.

OnePlus olarak gözüküyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı