CS ye operasyonmu geldiTam emin değilim ama operasyon gelmiş, sanırsam bilgilendirme yapacak ilan var mı alınır mı? Sanırsam 2 tane bir şey gelmiş.
CS'ye operasyonmu geldi.
Bı operasyon getirmediler en son bilet gibi bir şey gelmiş yıldız sistemi falan filanHayır majör turnuva bileti geldi.
Soru içinse alınmaz boş bir bilet bence eski itemlara yatırım yapmayı daha doğru buluyorum son çıkan majör biletlerine abanıyorlar sonra yatırım kazanç sağlaması için en az 10 sene beklememiz gerekiyor stickerlar falan rezalet zaten eskisin aynısı.
Hayır majör turnuva bileti geldi.
Soru içinse alınmaz boş bir bilet bence eski itemlara yatırım yapmayı daha doğru buluyorum son çıkan majör biletlerine abanıyorlar sonra yatırım kazanç sağlaması için en az 10 sene beklememiz gerekiyor stickerlar falan rezalet zaten eskisin aynısı.
Bir operasyon getirmediler en son bilet gibi bir şey gelmiş yıldız sistemi falan filan.
Bir operasyon getirmediler en son bilet gibi bir şey gelmiş yıldız sistemi falan filan.
Bende eskisi yok ama.
Onun disinda bir şey geldi dun mu bugunmu ne.
alınmaz diyorsun yani,verdigim parayi geri kazanamam mı?Beş para etmez bir şeydi o
Eski dediğinizin hala nerede duruyor bilmiyorum bakmadım. Onun dışında yeni kapsüller, hatıra pakatleri geldi ve bilet alınca rozet alıyorsun jetonlarla tahmin yapıyorsun hangi takımlar elenivej veya hangisi kazanacak diye o şekilde rozeti değerlendire biliyorsun.
Alınmaz diyorsun yani, verdigim parayi geri kazanamam mı?
Hayır majör turnuva bileti geldi.
Jeton için almaya değer mi hala ben de kararsızım. Operasyon gelse keşke.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.