MAK Key Retail'e dönüştü

Ucuz MAK anahtarlarının patlama olasılığı daha yüksek ama sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
Valla ben 1 yıl 1 aydır kullanıyorum, hala çalışıyor. Şans işi biraz. Zaten her sene patlasa bile yine de Microsoft Store'dan almış kadar para harcayana kadar zaten ömrümüz biter :)

Eki Görüntüle 579446

O zaman bu hesabı bilgisayardan kaldırdığımda kod gidecek değil mi? Bir de yeni bilgisayarda Microsoft hesabımla giriş yapıp bu kodu girdiğimde etkinleşecek, doğru mu?

Ben keyi girdikten sonra Microsoft hesabı ekleyeyim dedim ve ekledim, sonra format atmıştım ve hiçbir şekilde Microsoft hesabı girmemiştim direk yerel hesap açmıştım ve etkinleşmişti.

Ben keyi girdikten sonra Microsoft hesabı ekleyeyim dedim ve ekledim, sonra format atmıştım ve hiçbir şekilde Microsoft hesabı girmemiştim direk yerel hesap açmıştım ve etkinleşmişti.
Zaten Microsoft hesabını kaldırınca etkinleştirme gitmiyor hatta normal dijital lisans olarak görünmeye başlıyor. :)

Şimdi ben ne yapmalıyım? Hesabı oraya aktarınca veya aynı kodu oraya girince olacak mı?

Anakart değişecek mi? Ben şuan kullandığım keyi başka bir laptop da kullanmayı denedim ve aşağıdaki hatayı verdi, bir konuda aynı Microsoft hesabı ile başka bilgisayarları etkinleştirebileceğimizi gördüm ama ne kadar doğru bilmiyorum.

1591020041432.png

1591020065628.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı