Makale, inceleme ve rehber konuları sınırsız düzenlenebilsin

Galiba rehber yapmak sadece OG'lerin hakkı bu neymiş böyle?
Ne alaka? Herkes rehber yapabilir.

Ancak burada kastedilen şey rehberde bir eksiklik ya da hata bulunduğunda düzenleme yapılmaya kalkıldığında karşımıza çıkan kısıtlamalar.

Ne alaka? Herkes rehber yapabilir.

Ancak burada kastedilen şey rehberde bir eksiklik ya da hata bulunduğunda düzenleme yapılmaya kalkıldığında karşımıza çıkan kısıtlamalar.
Onu biliyorum. Herkes rehber yapabilir. Ama neden bu özellik bu kadar yüksek deneyim istiyor?

Galiba rehber yapmak sadece OG'lerin hakkı bu neymiş böyle?
Herkes yapabilir arkadaşın dediği gibi ama tecrübeli üyelerin trollük yapma ihtimali 5-10 mesajlı üyelere göre daha düşük. Bunu çok fazla deneyimlediğim için bu kadar net bir mesaj yazabiliyorum.

Maalesef verilen yetkiler suistimal edilmese herkese aynı yetkiler gelir ancak bunun örnekleri de geçmişte yaşandığından bir katılık söz konusu.

Senin daha iyi bir çözümün varsa, sunarsın.

Herkes yapabilir arkadaşın dediği gibi ama tecrübeli üyelerin trollük yapma ihtimali 5-10 mesajlı üyelere göre daha düşük. Bunu çok fazla deneyimlediğim için bu kadar net bir mesaj yazabiliyorum.

Maalesef verilen yetkiler suistimal edilmese herkese aynı yetkiler gelir ancak bunun örnekleri de geçmişte yaşandığından bir katılık söz konusu.

Senin daha iyi bir çözümün varsa, sunarsın.
Önceden de söylenmiş galiba. Zor olur ama düzenlenmelerin modların tarafından onaylanması daha iyi olur.

5000 mesaj üstü ve 3-4 yıldan fazla üyelere verilebilir bu özellik.

Mesaj sayısına göre ayarlayabiliriz ama yıla göre ayarlamamız mümkün mü emin değilim. Normal XenForo yetkilerinde makale ya da rehber konularına özel olarak yetki tanımlama yok. Mesaj düzenleme süresini de sınırsız ayarlarsak tüm mesajlar için geçerli olur ve sıkıntı yaratabilir.

Kullanıcı incelemeleri kategorisi için 5000 mesaj üstüne 1 senelik düzenleme hakkı verebiliriz ama onun için bile özel kod yazmak gerek. Makale ve rehber konularında da aynı şekilde özel kod yazıp bu yetkiyi ayarlayabiliriz ama yakın zamanda geleceğini sanmam, not aldım.

Rapor sisteminden güncel halini iletmek zorsa rehber, inceleme, makale konularınızın düzenlenmesi için rapor sisteminden konuyu raporlayıp rehberinizin güncel halini iletmek için moderatörden PM açmasını rica edebilirsiniz. Bunu talep edenler var, biz de PM açıyoruz oradan güncel halini yolluyorlar ve konu içeriğini ona göre güncelliyoruz.

Bir de üzerine bu özellik eklenirse daha da yavaşlar.
Gelirse moderasyon onayı olur, ona göre ayarlama yaparız. Yavaşlama olmaz.

@Emre C

Gelirse çok iyi olur. Güncelleme getirebiliyoruz. Teknoloji sürekli geliştiği için ve TR'de yaşadığımız için. :D

@Jira, bence bu şartlar fazla.
Ben genel olarak söyledim. Yönetim bunu forumunun kitlesine göre azaltıp, daha da yükseltebilir. Orasına biz müdahale edemeyiz.

Mesaj sayısına göre ayarlayabiliriz ama yıla göre ayarlamamız mümkün mü emin değilim.
İşin teknik kısmını yapabilir misiniz bilmiyorum ama raporla makale ya da inceleme güncellettirmek hem üyeye, hem de gerçekten moderatöre işkence oluyor. Bunun önüne geçebilirseniz her 2 taraf için güzel bir yenilik olur kesinlikle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı