Çözüldü Makale nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

464815

Hectopat
Makaleler
2
Selam. Bu sitede makale yazmak istiyorum. Pek bilmiyorum yeni kayıtım. Nasıl yazılıyor?

Çözüm
Örneğin;

Bu kategorinin makale özelliği mevcut. Adım adım nasıl makale olarak konu açabileceğini göstereceğim. Öncelikle:

Buradan makaleyi seçerek konu açabilirsin. Bazı kategorilerde makale özelliği desteklenmiyor. Kategorilere girerekten bakabilirsin. Ayrıca konunda etiket oluşturarak daha fazla kişinin görmesini de sağlayabilirsin.

Çok sağ ol hocam.

Örneğin;

Bu kategorinin makale özelliği mevcut. Adım adım nasıl makale olarak konu açabileceğini göstereceğim. Öncelikle:

Buradan makaleyi seçerek konu açabilirsin. Bazı kategorilerde makale özelliği desteklenmiyor. Kategorilere girerekten bakabilirsin. Ayrıca konunda etiket oluşturarak daha fazla kişinin görmesini de sağlayabilirsin.

Çözüm

Sağ ol hocam

Rica ederim. Ayrıca şunu da ekleyeyim:

Bazı forumların otomatik makale özelliği oluyor. Örneğin:

Bu forumdaki açılan konular otomatik makale olarak sayılıyor. Yani seçmesen bile makale olarak konu açmış oluyorsun. Benim bildiğim kadarıyla sadece bu iki forumda var. Diğer forumlarda var mı yok mu bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…