Çözüldü Makale nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Örneğin;

Bu kategorinin makale özelliği mevcut. Adım adım nasıl makale olarak konu açabileceğini göstereceğim. Öncelikle:

Technopat sosyal konu oluşturma.png

Technopat sosyal makale.png

Buradan makaleyi seçerek konu açabilirsin. Bazı kategorilerde makale özelliği desteklenmiyor. Kategorilere girerekten bakabilirsin. Ayrıca konunda etiket oluşturarak daha fazla kişinin görmesini de sağlayabilirsin.

Çok sağ ol hocam.

Örneğin;

Bu kategorinin makale özelliği mevcut. Adım adım nasıl makale olarak konu açabileceğini göstereceğim. Öncelikle:

Technopat sosyal konu oluşturma.png

Technopat sosyal makale.png

Buradan makaleyi seçerek konu açabilirsin. Bazı kategorilerde makale özelliği desteklenmiyor. Kategorilere girerekten bakabilirsin. Ayrıca konunda etiket oluşturarak daha fazla kişinin görmesini de sağlayabilirsin.

Çözüm
Örneğin;

Eki Görüntüle 1114465

Eki Görüntüle 1114466

Sağ ol hocam :)

Rica ederim. Ayrıca şunu da ekleyeyim:

Bazı forumların otomatik makale özelliği oluyor. Örneğin:

Bu forumdaki açılan konular otomatik makale olarak sayılıyor. Yani seçmesen bile makale olarak konu açmış oluyorsun. Benim bildiğim kadarıyla sadece bu iki forumda var. Diğer forumlarda var mı yok mu bilemiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı