Makale yazarak para kazanılır mı?

Makaleler
1
Bir site buldum. Makale yazarak para kazandırıyor. İlk başta üyelik ücreti alıyor 20 TL. Daha sonra kelime sayısına göre ücretler artıyor veya azalıyor. 100-150 kelime arası 2,5 TL, 150-200 kelime arası 3,75 TL, 200-250 kelime arası 5 TL kazandırıyor. Sizce başlasam bu işe boş zamanlarımda nasıl olur?

Bir site buldum. Makale yazarak para kazandırıyor. İlk başta üyelik ücreti alıyor 20 TL. Daha sonra kelime sayısına göre ücretler artıyor veya azalıyor. 100-150 kelime arası 2,5 TL, 150-200 kelime arası 3,75 TL, 200-250 kelime arası 5 TL kazandırıyor. Sizce başlasam bu işe boş zamanlarımda nasıl olur?
Ne yazarsanız yazın kesin kabul ediyorlar mı peki?

Kardeşim sen zaten bulduğunu ve para kazanıldığını görmüşsün neden tekrardan buraya konu açıp sorduğunu anlamadım. O sitenin dışında da ingilizce veya türkçe makale yazarak para kazanılan forumlar var. Siparişe göre ben eskiden günlük 150 200 TL kazanıyordum İngilizce yazarak.

Şikayet var üzerinde dolandırılma hikayesi göremedim. Sorunların da bir çoğunu çözüme kavuşturmuşlar. Güvenilir duruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı