Makale yazarak para kazanılır mı?

İlk baştaki üyelik ücretine dikkat edin hocam biraz sıkıntılı sanki.
Güvenilirmiş hocam, biraz baktım. Üyelik ücreti istemesinin sebebi de gerçekten bu işte ciddi olan kişileri almak istiyorlarmış.
Ne yazarsanız yazın kesin kabul ediyorlar mı peki?
Yazım kurallarına dikkat edip ve kopya içerik olmazsa kabul ediyorlarmış.

Yazım kurallarına dikkat edip ve kopya içerik olmazsa kabul ediyorlarmış.
Tüm meşakat bu hocam zaten. Size tavsiyem bir makale yazmadan önce 2. bir pencerede yazmak istediğiniz makaleyi açın. Okuyarak yan ekranda özgünleştirerek, kelimelerin yerlerini değiştirerek ve farklı anlamlar katarak yazın. Zaten özgün olacak ve size para kazandıracaktır.

Tüm meşakat bu hocam zaten. Size tavsiyem bir makale yazmadan önce 2. bir pencerede yazmak istediğiniz makaleyi açın. Okuyarak yan ekranda özgünleştirerek, kelimelerin yerlerini değiştirerek ve farklı anlamlar katarak yazın. Zaten özgün olacak ve size para kazandıracaktır.
Sağolun hocam bir de sitelerden dolaylı yoldan alıntı alsam sıkıntı olur mu acaba? Her şeyi değil de bazı şeyleri.

Sağolun hocam bir de sitelerden dolaylı yoldan alıntı alsam sıkıntı olur mu acaba?
Alıntı yapmadan yapamazsın zaten bu işi. Ben nasıl yapıyordum sana bir tüyo vereyim. Yazmak istediğim makalenin ingilizcesini araştırıp kendim Türkçeye çevirerek yazıyordum. Sonucunda zaten özgün ve Türk sitelerinde bulunamayacak bir yazı çıkmış oluyor.

r10.net'te makale alımı için önerilen minimum fiyat 100 kelime için 4TL.

1645269495841.png

Verilen ücret bana biraz düşük gibi geldi.

Eki Görüntüle 1309618

Ben de bu işi buradan yapıyorum 10 yılı aşkın üyeliğim vardı fakat forum ismi vermek sıkıntı oluşturur mu onu bilmediğimden isim vermedim.

Eki Görüntüle 1309618

Ek olarak oradaki fiyat "örnek konu şablonu" hocam. Yani konu değil o sadece bir örnek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı