Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 20 Şubat 2022 #31 GreatArcher dedi: En iyisi diye bir şey yok. Bu site güzel kullanabilirsin. Bir de fiverr var. Genişletmek için tıkla... Fiverr biraz kötü gibi geldi sanki ilk attığın daha iyi. Teşekkürler desteğin için.
GreatArcher dedi: En iyisi diye bir şey yok. Bu site güzel kullanabilirsin. Bir de fiverr var. Genişletmek için tıkla... Fiverr biraz kötü gibi geldi sanki ilk attığın daha iyi. Teşekkürler desteğin için.
6 61340 Kilopat Katılım 1 Haziran 2015 Mesajlar 1.808 Çözümler 20 21 Şubat 2022 #32 GreatArcher dedi: Ben siteye daha para yatırmadım. Makale dışında başka bir şey var mı bilmiyorum. Ama öyle bir site arıyorsan Bionluk öneririm. Ne istersen var orada. Hocam Translate yasakmış. Genişletmek için tıkla... Translate kullandığımı kim söyledi? İngilzice makaleyi Türkçeleştirip özgünleştirmek bam başka bir iş zaten.
GreatArcher dedi: Ben siteye daha para yatırmadım. Makale dışında başka bir şey var mı bilmiyorum. Ama öyle bir site arıyorsan Bionluk öneririm. Ne istersen var orada. Hocam Translate yasakmış. Genişletmek için tıkla... Translate kullandığımı kim söyledi? İngilzice makaleyi Türkçeleştirip özgünleştirmek bam başka bir iş zaten.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 21 Şubat 2022 #33 Silinen üye dedi: Translate kullandığımı kim söyledi? İngilzice makaleyi Türkçeleştirip özgünleştirmek bam başka bir iş zaten. Genişletmek için tıkla... Ben dün 3 tane makale yayınladım sitede. En fazla kaç günde satılır?
Silinen üye dedi: Translate kullandığımı kim söyledi? İngilzice makaleyi Türkçeleştirip özgünleştirmek bam başka bir iş zaten. Genişletmek için tıkla... Ben dün 3 tane makale yayınladım sitede. En fazla kaç günde satılır?
Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 21 Şubat 2022 #34 GreatArcher dedi: Ben dün 3 tane makale yayınladım sitede. En fazla kaç günde satılır? Genişletmek için tıkla... Zaman gösterir ticaret gibi işleri bence.
GreatArcher dedi: Ben dün 3 tane makale yayınladım sitede. En fazla kaç günde satılır? Genişletmek için tıkla... Zaman gösterir ticaret gibi işleri bence.
ronkanta Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 1.326 Makaleler 2 22 Eylül 2022 #35 GreatArcher dedi: Ben dün 3 tane makale yayınladım sitede. En fazla kaç günde satılır? Genişletmek için tıkla... Nasıl satılıyor mu bende düşünüyorum başlamayı.
GreatArcher dedi: Ben dün 3 tane makale yayınladım sitede. En fazla kaç günde satılır? Genişletmek için tıkla... Nasıl satılıyor mu bende düşünüyorum başlamayı.