Makarna yiyerek kilo alınır mı?

Efsane2512

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
No.1 - Koyu Siyah
03:00 ────────────● ∞
⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda 1 tabak makarna ile çikolata 2200 kalori diyor, ben kilo almaya çalışan biriyim bu arada. 1 tabak makarna gerçekten 2000 kalori civarındaysa her gün 2 tabak makarna yiyerek kaloriyi oradan alsam kilo alır mıyım? Protein almamış olursun falan demeyin kalori için söylüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videoda 1 tabak makarna ile çikolata 2200 kalori diyor, ben kilo almaya çalışan biriyim bu arada. 1 tabak makarna gerçekten 2000 kalori civarındaysa her gün 2 tabak makarna yiyerek kaloriyi oradan alsam kilo alır mıyım? Protein almamış olursun falan demeyin kalori için söylüyorum.

Makarna'nın bildiğim kadarıyla 100 gramında 150 civarı, çikolatanın da 100 gramında 400-500 kalori bulunuyor.

Makarna'nın bildiğim kadarıyla 100 gramında 150 civarı, çikolatanın da 100 gramında 400-500 kalori bulunuyor.

Oha 2-3 çikolata gömsem kilo alır mıyım?

Dostum yarım kilo çiğ makarna 1700 kalori civarı yapıyor. O tabağa ne koydu da 2200 kalori yaptı bilmiyorum. Çok güvenmemek lazım böyle videolara. Ayrıca o kalıp çikolatalar 60 gram falan oluyor çikolata 250 kalori vardır.

Bünyeden bünyeye değişir, adamın biri her öğün makarna yer kilo almaz diğeri kilo alır. Bu yaşıma kadar ne makarnadan ne de çikolatadan vazgeçtim kilo almadım, 3-4 yıldır sabit kilodayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı