Dostum hayvansal proteinden aldığın BCAA değerini bitkisellerden alamazsın aslında en büyük sebep bu.
Bu kadar protein alan sporcu var gut olanı gördün mü hiç? Göremezsin ben nedenini söyleyeyim, vücutda sürekli bir yıkım ve yapım olduğu için bu protein fazlasıyla kullanılıyor, Türkiye şartlarında gut olacak kadar protein alabilen bir vatandaş olduğunuda sanmıyorum.
Sağlıklı yağlar, çiğ kuruyemişlerden alınmalı zaten bu doğru olan, haşlanmış tavuk pilav yiyen bir insan, yağ almaz zaten pilav doğru şekilde yapıldığı zaman.
Fitness insan doğasına, yapımına aykırı birşeydir, normal insan ile karşılaştıramazsın, eğer bu sporu yapıyorsan gereken proteini alman lazım.
Fasulyeden protein alamazın, alabilceğin en iyi kaynak hayvansallardır zaten diğerleri ile gereken protein ihtiyacını karşılaman çok zor, sağlığından olursun kısmına çok güldüm kardeşim Allah senide güldürsün, insanlar yavaş yavaş Sarmsları, peptitleri dozajında kullanıldığı sürece riskin oldukça düştüğünü gösterirken senin protein ile insanları sağlığından olacağını düşünmen komik geldi baya.