Makedonya'dan Iphone alma

Xectuonel

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben Makedonya'dan Iphone almak istiyorum. Oraya muhtemelen Şubat ayı gibi gideceğim o zaman a kadar da Iphone 6+ çıkar diye düşünüyorum.
Şimdilik Iphone 5S var ama olsun ben genede link atayım.
T-Mobile
Ayrıca bana bu para biriminin makedonyada kullanıldığına emin olmadığım için bilen var ise onlara sormak istedim. Makedon dinarı olarak düşünürsek o parayı 799 makedon dinarı ortalama 60 TL'ye denk geliyor ama 1800 ise ortalama 200 Lira civarı. Yardım ederseniz çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de Türk Lirasını beğenmeyiz. :) Makedon dinarı o kadar değersiz mi ya? Euro'yu düşündüğümüzde 1Euro = 2.8TL. Vay babam vay.

Bu arada makedonya para birimi google amcaya göre makedon dinarı.

Sen sirp dinarini göreceksin 100 euro bozdurmustum 11bin dinar para vermişlerdi.[emoji1] Cüzdan'im patlayacak sandım. Bu arada 1,5 sene oldu sürekli yurtdışına gitmekteyim bu süre zarfında aslında bizim para değerimiz düştü sıkıcı bi durum.

Bağlantınız inceledim. Hesabınızda yanlışlık olduğunu düşünüyorum.
Her ürünün bir maliyeti vardır ve apple iPhone 5S 64GB için 200 TL bugün için ekonomiyi alt üst edebilecek bir rakam:)

Anladığım kadarıyla hesap şu şekilde:
  • 24рати x1 804ден. (24x 1804 MKD ) ( 24 Ay Boyunca 1804 MKD Ödemeniz Gerecek Toplamda 43 296 MKD Ediyor.)
  • 43 296 MKD ise 2018.41 TRY

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı