Makine mühendisliği için bilgisayar önerisi

Bütçe
60000 TL

makineci01

Femtopat
Daha fazla  
Hem makine mühendisliği için hem de oyun oynamak için bilgisayar arıyorum. Makine için kullanacağım programları kaldırmalı ve direksiyon setlerine de uygun olması gerekiyor. Şarjı uzun gitmeli ve beni bir 4 sene(olabilirse daha fazla) götürmeli. Ayrıca aşırı ağır olmaması da önemli. Bütçem 60k üzerini de zorlayabilirim. Birkaç model baktım ama kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam istediğiniz özelliklerde uzun şarj olmuyor çünkü performans isteyince otomatik olarak pil düşüyor ama tamam pili boş verelim dersen burdan özelliklerine bakabilirsin:HP Victus Gaming 16-r1045nt (9J247EA) Notebook
Buradan da alabilirsiniz:HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar, 16,1 inç 144 Hz FHD IPS, Intel Core i7-14700HX, 16GB DDR5 Ram, NVIDIA GeForce RTX 4060 DLSS 3, 512 GB SSD, FreeDos, Performans Mavi, 9J247EA : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Ayrıca outlet yani yenilenmiş ürünlerede bakabilirsiniz.

Hocam istediğiniz özelliklerde uzun şarj olmuyor çünkü performans isteyince otomatik olarak pil düşüyor ama tamam pili boş verelim dersen burdan özelliklerine bakabilirsin:HP Victus Gaming 16-r1045nt (9J247EA) Notebook
Buradan da alabilirsiniz:HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar, 16,1 inç 144 Hz FHD IPS, Intel Core i7-14700HX, 16GB DDR5 Ram, NVIDIA GeForce RTX 4060 DLSS 3, 512 GB SSD, FreeDos, Performans Mavi, 9J247EA : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Ayrıca outlet yani yenilenmiş ürünlerede bakabilirsiniz.
Anladım sağ ol. Daha sonra yetersizlik yaşamak istemiyorum bu yüzden bütçeyi yükseltebilirim. Asus, MSI, Victus gibi markaların modellerinden hangisi en uygunu olur?

Anladım sağ ol. Daha sonra yetersizlik yaşamak istemiyorum bu yüzden bütçeyi yükseltebilirim. Asus, MSI, Victus gibi markaların modellerinden hangisi en uygunu olur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı