Makine mühendisliği için laptop önerileri

Hocam bu kadar uğraştığın için şimdiden teşekkür ederim bütçem 25 bin ile 40 bin arası bir şey tam net sayı veremiyorum. Bu bahsettiğin durumları yarın bir bende araştıracağım yeniden teşekkürler.

Hocam biraz baktım bütçenize uygun ne var diye genel olarak 4060'lı olanlar 12700H/7735HS/7435HS gibi işlemcilerle geliyor birtanesi 8845'li bir iki tanede 13620h olanları var. Diğerleri saydığım 3 markadan biri olduğu için işlemcisi önde olsa da söyleme gereği duymadım ki onlara kıyasla attığım 14700HX'li Victus çok daha iyidir hiç değilse çok daha güçlü bir işlemci ile birlikte daha az sorunlu bir cihazınız olmuş olur.
Saydığım diğer işlemciler ile dağlar kadar fark var 14700HX ile.
Bu sitede laptop CPU ve GPU karşılaştırmaları yapabilirsiniz çeşit bol gibi bu sitede epey gibi sitelere kıyasla.
Victus'u bir araştırın aklınıza yatarsa bu fiyata 14700HX çok çok değerli. Tabii ağır kronik sorunları yoksa.
Not: i5 olanlara bakmadım kendim tercih etmeyeceğimden dolayı siz bir bakabilirsiniz.
Not-2: 7435HS işlemcisinde dahili GPU yok bu yuzden devamlı 4060 kullanacak bu da pilden yiyecek bilgin olsun AMD alacaksanda 7435'ten uzak dururdum yerinde olsam.

bakın 1-2 yıldır hp victus 16 3050 kullanıyom,benim iyi param ver ekstra 10k tamir param var diyosanız alın HPden soğuttu bu meret önerenler de bikaç ay kullanıyo bence başka açıklaması yok bir laptopta hem hall sensörü hem fan ilk 3 ayda nasıl bozulabilir.
Kısacası HP'yi en sona bırakın önerim budur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı