Makine öğretmeni olmak için akredite okul okumak şart mı?

Semihprxl

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire RX 6700/Ryzen5 5600/Goodram 3600Mhz CL18 2x8/Agi 512GB M.2/Gigabyte A520M-K/Deepcool CC560 650w
Müdek onayı olmayan bir üniversitede makine mühendisliği okuyup pedagojik formasyon alıp devlette öğretmen olmak mümkün mü?
Bir yerde üniversitenin akredite olması şart diye duymuştum ama bayağı araştırdım ve böyle bir bilgi bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıya akreditasyon sadece yurt dışı için bir yardım sağlıyor, yurt içinde öyle fazla bir önemi yok. Özellikle öğretmen olmak için vs. şu ana kadar hiç duymadım. Zaten çoğu devlet üniversitesi parayı basıp alıyor diye biliyorum ki büyük ihtimalle öyledir ondan çok kafaya takmayın. Saçma sapan üniversitelerde akreditasyon varken bazı kaliteli üniversitelerde yok.

Bildiğim kadarıya akreditasyon sadece yurt dışı için bir yardım sağlıyor, yurt içinde öyle fazla bir önemi yok. Özellikle öğretmen olmak için vs. şu ana kadar hiç duymadım. Zaten çoğu devlet üniversitesi parayı basıp alıyor diye biliyorum ki büyük ihtimalle öyledir ondan çok kafaya takmayın. Saçma sapan üniversitelerde akreditasyon varken bazı kaliteli üniversitelerde yok.
Tamamdır. Teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı