Makine teknikerliği çalışma şartları nasıldır?

Bu arada sizde teknikermişsiniz biliyorsunuzdur meslek lisesi teknisyen ve ön lisans tekniker arasında ne fark var çalışma şartları olarak?

Peki DGS ile hangi mühendislik daha iyidir endüstri mühendisimi makine mühendisi mi? Bana göre en uygunu hangisidir? Matematiğim iyi değil çizim yapmayı da sevmiyorum bu ikisi arasından en uygunu hangisidir?

Endüstri mühendisliğine tamamlamak lazım o zaman DGS ile hangisi daha zor olur endüstrimi makine mi?

Hocam DGS'ye güvenmeyin bence çünkü hayat istediğiniz gibi gitmiyor yani inek değilseniz okulda illa kaldığınız ders olabilir veya ne bileyim baska bir şey olabiliyor ister istemez yıpranıyorsunuz. Bir de DGS'de iyi bir sıralama yapmanız farz. Sizin yerinizde olsam direkt müh kazanmaya çalışırdım.

Peki DGS ile hangi mühendislik daha iyidir endüstri mühendisimi makine mühendisi mi? Bana göre matematiğim iyi değil çizim yapmayı da sevmiyorum bu ikisi arasından en uygunu hangisidir?

Hocam matematiğiniz iyi değilse mühendislikte sıkıntı çekersiniz mühendislik okuyacaksanız matematiğiniz iyi orta seviyesinde olmalı.

Hocam DGS'ye güvenmeyin bence çünkü hayat istediğiniz gibi gitmiyor yani inek değilseniz okulda illa kaldığınız ders olabilir veya ne bileyim baska bir şey olabiliyor ister istemez yıpranıyorsunuz. Bir de DGS'de iyi bir sıralama yapmanız farz. Sizin yerinizde olsam direkt müh kazanmaya çalışırdım.

Hocam matematiğiniz iyi değilse mühendislikte sıkıntı çekersiniz mühendislik okuyacaksanız matematiğiniz iyi orta seviyesinde olmalı.

İyi sıralama derken kaç binden bahsediyorsunuz 25-30 bine girsem yeterli benim için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı