Bir nesneye 3-4 santim yaklaşarak açarsanız yakından aşırı net çektiğini görürsünüz. Flash açarsan çok daha net ve güzel makro fotoğraflar çekebilirsin. Kısaca normal kamera yakını odaklayamaz çekemezken bu da uzağı çekemiyor ama yakını net çekebiliyor diyebiliriz.Merhaba, telefonumda makro kamerası mevcut. Kamera uygulamasını açıp makro çekim yapınca karıncalanmış bir kamera karşıma çıkıyor. Madem bu kamera bu kadar kötü neden konulmuş?
Bir nesneye 3-4 santim yaklaşarak açarsanız yakından aşırı net çektiğini görürsünüz. Flash açarsan çok daha net ve güzel makro fotoğraflar çekebilirsin. Kısaca normal kamera yakını odaklayamaz çekemezken bu da uzağı çekemiyor ama yakını net çekebiliyor diyebiliriz.Merhaba, telefonumda makro kamerası mevcut. Kamera uygulamasını açıp makro çekim yapınca karıncalanmış bir kamera karşıma çıkıyor. Madem bu kamera bu kadar kötü neden konulmuş?
Teşekkürler, bi test edeyim.Bir nesneye 3-4 santim yaklaşarak açarsanız yakından aşırı net çektiğini görürsünüz. Flash açarsan çok daha net ve güzel makro fotoğraflar çekebilirsin. Kısaca normal kamera yakını odaklayamaz çekemezken bu da uzağı çekemiyor ama yakını net çekebiliyor diyebiliriz.
Test edip çektiğin fotoğrafıda atabilir misin? Flashla çekersen daha güzel olur bu arada.Teşekkürler, bi test edeyim.
Merhaba, telefonumda makro kamerası mevcut. Kamera uygulamasını açıp makro çekim yapınca karıncalanmış bir kamera karşıma çıkıyor. Madem bu kamera bu kadar kötü neden konulmuş?
Çektiğin fotoğrafı atabilir misin?Teşekkürler, bi test edeyim.
Gerçekten fark ediyormuş.
Yakınımda olduğu için kumandayı çektim. Birisi ana kamera diğeri makro.Test edip çektiğin fotoğrafıda atabilir misin? Flashla çekersen daha güzel olur bu arada.
Evet, makro kamerasının bu işe yaradığını bilmiyordum. Gerçekten küçük ama işlevli.2. Fotoğrafta daha iyi bir sonuç almışsınız. Biraz daha yakınlaşarak daha net çekebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.