Makrolu mouse önerisi

Bütçe
3000 ₺ civarı
Mouse de tuşundamı makro mü olacak yoksa yazılımdan mı yapılacak yazılımdan ise Glorious Model O Wireless alabilirsin hem çok iyi hem de yazılımda makrosu var diye biliyorum araştırırsan sevinirim Glorious Model O Wireless'ı.

Razer naga V2 olabilir hocam tabii zevk meselesi makro sayısı diğer mouselara kıyasla daha fazla ve hoş bir görünümü var.

Hocam oyunun kendisinde makro var, direkt klavyeye veya mouse tuşlarına atanabiliyor. O yüzden mouse üzerinde tuş olması önemli. Bunların içinden en sorunsuzunu, en konforlusunu almak istiyor. Çok anlamadığım bir konu olduğu için ben yardımcı olamadım buradan konu açayım istedim.

Hocam oyunun kendisinde makro var, direkt oyuna veya tuşlara atanabiliyor. O yüzden mouse üzerinde tuş olması önemli.

Glorius model ı bir sürü tuşu var diye biliyorum baş parmağın orada ama araştırırsanız sevinirim ne de olsa yanlış bilgi vermek istemem.

Kaç makro tuşu lazım?

Siz bilirsiniz hocam ben sadece önerdim.

Hey maşallah o kadar çok makro kullanılan oyun var mıymış ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…