Makrolu mouse önerisi

Bütçe
3000 ₺ civarı
Mouse de tuşundamı makro mü olacak yoksa yazılımdan mı yapılacak yazılımdan ise Glorious Model O Wireless alabilirsin hem çok iyi hem de yazılımda makrosu var diye biliyorum araştırırsan sevinirim Glorious Model O Wireless'ı.

Razer naga V2 olabilir hocam tabii zevk meselesi makro sayısı diğer mouselara kıyasla daha fazla ve hoş bir görünümü var.

Mouse de tuşundamı makro mü olacak yoksa yazılımdan mı yapılacak yazılımdan ise Glorious Model O Wireless alabilirsin hem çok iyi hem de yazılımda makrosu var diye biliyorum araştırırsan sevinirim Glorious Model O Wireless'ı.

Hocam oyunun kendisinde makro var, direkt klavyeye veya mouse tuşlarına atanabiliyor. O yüzden mouse üzerinde tuş olması önemli. Bunların içinden en sorunsuzunu, en konforlusunu almak istiyor. Çok anlamadığım bir konu olduğu için ben yardımcı olamadım buradan konu açayım istedim.

Hocam oyunun kendisinde makro var, direkt klavyeye veya mouse tuşlarına atanabiliyor. O yüzden mouse üzerinde tuş olması önemli. Bunların içinden en sorunsuzunu, en konforlusunu almak istiyor. Çok anlamadığım bir konu olduğu için ben yardımcı olamadım buradan konu açayım istedim.
Kaç makro tuşu lazım?

Hocam bu attığım 3 model de iş görür. Aerox 9 ve Razer'ın yan kısmına dikkat ederseniz çok daha fazla tuş olduğundan daha kullanışlı olur onun için. Arkadaş Aerox 5'i de sorduğu için buraya ekledim. Glorious vs. istemiyor bakmış hepsine.

Siz bilirsiniz hocam ben sadece önerdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı