Makrolu mouse önerisi

ahmet.y

Centipat
Daha fazla  
Aktif olarak kullandığım Logitech G300s var elimde. Uzun süredir kullandım, çok da memnundum ama artık bozulmaya başladı. Piyasada da artık satılmıyor galiba, hiçbir yerde bulamadım. Yeni makrolu mouse arıyorum, önerileriniz ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:

Glorious race model o /​

SteelSeries Rival 3 Gaming mouse

HyperX PulseFire Haste 2 Wireless Black mouse​

Logitech G203 veya G305 ben şahsen G203 kullanıyorum 2 yıldır hiçbir sorun yaşamadım ki biliyorsunuzdur G HUB programı aşırı basit ve açıklayıcı makro kısmındanda diğer açılardanda.

Hocam ben 1 ay falan kullandım makro tuşlarda problem çıkmaya başladı gönderdiğimde problemin fare de oldugunu kullanıcı' ile bir alakası olmadıgını söylediler bu fareler hani galiba kolay bozuluyor veya kullanıma bağlı?

Logitech G203 veya G305 ben şahsen G203 kullanıyorum 2 yıldır hiçbir sorun yaşamadım ki biliyorsunuzdur G HUB programı aşırı basit ve açıklayıcı makro kısmındanda diğer açılardanda.

Hocam ben 1 ay falan kullandım makro tuşlarda problem çıkmaya başladı gönderdiğimde problemin fare de oldugunu kullanıcı' ile bir alakası olmadıgını söylediler bu fareler hani galiba kolay bozuluyor veya kullanıma bağlı?

Bence kullanıma bağlı şahsen ben çoğu oyunda makro kullandım Minecraft vb. 2 yıldırda aktif kullanıyorum fakat hiçbir sorun çıkarmadı bir kere üzmedi yani her yakınımada öneririm sizin aldığınız modelde sorun olabilir size kalmış bir şey fakat kesinlikle öneririm.

Bence kullanıma bağlı şahsen ben çoğu oyunda makro kullandım Minecraft vb. 2 yıldırda aktif kullanıyorum fakat hiçbir sorun çıkarmadı bir kere üzmedi yani her yakınımada öneririm sizin aldığınız modelde sorun olabilir size kalmış bir şey fakat kesinlikle öneririm.
Hocam ben şu anda mause olarak logitech m330 kullanıyorum buda ideal bir maus ofis mausu gibi gözükebilir fakat iyi hani sende bana bi tavsiye yapsan kablosuz küçük çok hafif olmayan 1ms 0ms(varsa)

Şu zamana kadar hiçbir zaman kablosuz mouse kullanmadım fakat kablosuz düşünüyorsan önerim SteelSeries yönündedir hangi modeli derseniz bu sizin el ergonominize göre değişir.

Anladım hocam SteelSeries tarzı iyi olacaktir diyorsun peki bir sorum daha olacak böyle mekanik tuşu olan fare var mı ben bilmediğimden soruyorum hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı