Makrosu en hızlı mouse ya da klavye hangisidir?

Riotech

Hectopat
Merhaba, bana Knight Online oyununda kullanmak üzere bir makro mouse ya da klavye gerekiyor. Birkaç tane mouse denedim ve yeterince hızlı çalışmıyorlar.
Denediğim mouse marka modelleri ve sonuçları şöyle;
Logitech G300S-EN hızlısı ama daha hızlı olanları var, henüz bulamadığım ve yardım istediğim konu bu.
A4Tech X7-oldukça yavaş.
Corsair Katar Pro XT-Corsair Katar Pro- G300s kadar olmasa da yine de hızlı.
Bloody V9MA-X7 kadar yavaş.

Bunların beklentimi karşılamadığı nokta ise spam performansları.
Belli tuşlara sürekli ve olabildiğince hızlı basması gerekiyor aradığım mouse ve klavyenin. Tamamında tuş basım gecikmelerini 1ms yaptım, sadece G300s beklentilerimi biraz karşıladı ama o da yeterli değil.

Önereceğiniz mouse ve klavyeler için şimdiden teşekkür ederim, bütçe maksimum 1500TL.
Sorunumu kesinlikle çözeceğinden emin olduğunuz daha yüksek bütçeli mouse ve klavye önerilerine de açığım.

Şunu da ekleyeyim, Bloody v9ma ve G300s Knight Online oynamazken, normal Word dosyasına spam şeklinde yazı yazarken neredeyse aynı hızdalar, ama oyunda makroları aktif ettiğim anda G300s birkaç kat daha hızlı tepki veriyor. Benim aradığım ise daha hızlı tepki verebilecek bir cihaz.

Max minör A4Tech X7 ile atılabiliyor. 2 mana arası 23 minör. :D

Daha fazla çıkmayacaktır büyük ihtimalle skilde süre olduğundan ama Arduino ile denenebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı