Makrosu olan Gaming fare önerisi

Bütçe
1000

yasuomu

Decapat
Daha fazla  
Mouse almak istiyorum. Şu an Rampage specter kullanıyorum fakat çift tıklama ve en önemlisi programı olmaması makro yapmak için en kötü yanı bu yüzden farklı bir mouse alacağım, G300s düşünüyordum fakat araştırınca çok kötü bir mouse olduğunu öğrendim ve makrosu olan Gaming bir mouse önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mouse almak istiyorum. Şu an Rampage specter kullanıyorum fakat çift tıklama ve en önemlisi programı olmaması makro yapmak için en kötü yanı bu yüzden farklı bir mouse alacağım, G300s düşünüyordum fakat araştırınca çok kötü bir mouse olduğunu öğrendim ve makrosu olan Gaming bir mouse önerir misiniz?

Rampage'nin bütün mouslerinde makro mevcut eğer Rampage istemiyorsanız başka mouslarda önerebilirim.

Rampage'nin bütün mouslerinde makro mevcut eğer Rampage istemiyorsanız başka mouslarda önerebilirim.
rampage specter kullanıyorum ve makrosu yok bu yüzden farklı bir mouse tercih etmek istiyorum genelde logitech görünümünü beğeniyorum fakat razer gibi markalar hiç kullanmamıştım önceden ginede programı olan kaliteli bir makra yeterlidir

El boyutu ve tutuş şekli lazım uyarsa hemen önerecğim. Bunları vermeden mouse alınmaz ayrıca Rampage alma.

Öyle bir algı yanlış. Eline en iyi uyan mouse en iyi mousedur. Devasa mouse önersek elinde kalsa ne yapacaksın? :D

Kanka elim çok küçük ondan dolayı sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Öyle bir algı yanlış. Eline en iyi uyan mouse en iyi mousedur. Devasa mouse önersek elinde kalsa ne yapacaksın? :D

Pardon yanlıi yazmışım elim çok küçük olmadığından dolayı yazacaktım.

El ölçüm dikey 21 cm yatay 11 cm tutuş şeklim palm grip.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı