Makrosu olan Gaming fare önerisi

Bütçe
1000
Bütçeyi 2000 falan arttırabilirim evet yani hatta 2K'yı biraz aşabilir.
Bu arada bu attığını sevdim acaba makro yapabileceğim programı var mı mesela yan tuşuna bastığımda 3 ve 1 tıklaması gibi makrolar.

Yapılması lazım. @EfeAkkaya kullanıyor ona sorun. O attığım ürünü o linkten alıp ASUS promosyonuna kaydoluyorsunuz. ASUS size 1033 TL para atıyor sonradan. Mouse 1900 TL'ye geliyor.

Yapılması lazım. @EfeAkkaya kullanıyor ona sorun. O attığım ürünü o linkten alıp ASUS promosyonuna kaydoluyorsunuz. ASUS size 1033 TL para atıyor sonradan. Mouse 1900 TL'ye geliyor.

Ben satın aldığımda ASUS'un geri 1033 TL para gönderimi nasıl oluyor yani sadece sipariş etsem kartıma otomatik olarak iade edilecek mi 1033 TL yok ASUS'un desteğiyle iletişime mi geçmeliyim.

ASUS Promotion okuyup bilgi sahibi olabilirsin.

Teşekkürler farenin siparişini verdim.

ASUS Promotion okuyup bilgi sahibi olabilirsin.

Merhaba özür dilerim tekrar rahatsız ediyorum ama ben siparişi verdiğimde onaylanmamış o sürede almaktan vazgeçtim ama G300s gibi 4 tane makro tuşu olan veya 2'den fazla makro tuşu olan bir mouse önerir misiniz bütçemi arttırabilirim önerdiğiniz mouse göre.

Son düzenleme:
Teşekkürler farenin siparişini verdim.

Merhaba özür dilerim tekrar rahatsız ediyorum ama ben siparişi verdiğimde onaylanmamış o sürede almaktan vazgeçtim ama G300s gibi 4 tane makro tuşu olan veya 2'den fazla makro tuşu olan bir mouse önerir misiniz bütçemi arttırabilirim önerdiğiniz mouse göre.

Öyle bir mouse yok g3a nimet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı