Maks. 250₺ Klavye Önerisi

Octagon

Hectopat
Maksimum 250₺ bütçem var. Hissiyatı güzel olsun ama olabildiğince sessiz olsun. Aklımda 2 klavye var ama önerilerinizi bekliyorum. Aklımdakiler:
Cooler Master Masterkeys Lite L
Corsair K55

K55 halihazırda kullandığım klavye. Bahsedilen yarı mekanik hissi pek olmayan sessiz bir klavye.

Teşekkür ederim. Lite L sessiz mi? Ses benim için önemli de. Sessiz olmalı
Sessizlik kriterleri genelde kişiden kişiye değişiyor fakat o klavyeyi kullanan biri olarak bana göre sesli diyebilirim. Bir de ses çoğu klavyede tuştan elinizi ne kadar hızlı çektiğinize göre de değişiyor. G103 kullandıysanız G103'ten çok daha sesli olduğunu söyleyebilirim.

Corsair K55 kullanıyorum ve mekanik klavye sesinden çok rahatsız olurum. Bu klavye gerek hissiyat gerek ses bakımından beni tatmin etti (sessiz değil ama normal klavye sesinde, mekanik klavyelerden çok daha sessiz). Yazılımında bazı ufak sorunlar var ama canınızı sıkacak cinsten değil (güncelleme gelirse hallolur gibi duruyor), kalitesi ve hissiyatı güzel( mekanik klavye hissiyatı yok çok daha sessiz, fakat tuşlar mekanik klavyedeki gibi çıkarılabiliyor).
Ben yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum ve ne bir deformasyon ne bir ghosting yaşadım. Tek hoşuma gitmeyen özelliği RGB olarak klavyeyi 3 parçaya bölmüşler ve o şekilde özelleştirebiliyorsunuz, her tuşun tek tek özelleştirme seçeneği yok hatta soldan sağa doğru dalga şeklinde kayma efektinde de sadece 3 bölme olduğu için RGB'si iddialı klavyeler kadar güzel efektler olmuyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı