Maksimum 1200 TL SSD önerisi

th3salih

Kilopat
Yer
İstanbul
Bir arkadaşım Abra A5 v9.2.2 laptop kullanıyor.
256 GB SSD kapasitesi yetmediği için yeni SSD alacak.
Fakat Monster'dan alırken Windows 10 kurulu almış. Yeni SSD'ye geçince Windows'u etkinleştirme olayı nasıl olacak?
Bir de kendisi yeni SSD'ye verileri aynen nasıl aktarabilir onu soruyor. Ben taşınabilir hard diske aktarıp oradan anca aktarabilir diye düşünüyorum.
Genelde Samsung EVO SSD tavsiye ediliyor herhalde 1 TB'lık onun dışında öneriniz var mı? Bütçe maksimum: 1200.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir arkadaşım Abra A5 v9.2 laptop kullanıyor.
Fakat Monster'dan alırken Windows 10 kurulu almış. Yeni SSD'ye geçince Windows'u etkinleştirme olayı nasıl olacak?
Bir de kendisi yeni SSD'ye verileri aynen nasıl aktarabilir onu soruyor. Ben taşınabilir hard diske aktarıp oradan anca aktarabilir diye düşünüyorum.
Genelde Samsung EVO SSD tavsiye ediliyor herhalde 1 TB'lık onun dışında öneriniz var mı? Bütçe maksimum: 1200.
Anakartı yüzünden tam performans alamayacaksa 980 proya gerek yok.

Bir arkadaşım Abra A5 v9.2 laptop kullanıyor.
Kapasite, bağlantı noktası türü (SATA3, M2, NVM Express) belirtiniz. Onun dışında Samsung Evo diskleri uzun ömürlü ve F/P'dır. SSD veri taşıma için de Acronis True Imager, AOMEI Backupper kullanılabilir.

Windows 10 lisansı bilgisayarın anakartina gömülü gelir, o yüzden otomatik etkinlesecektir.

SATA mı M.2 mi? Disk klonlama işlemini yapabilir.

M.2 girişi var mı emin değilim Abra A5 9.2.2 bir videoda var sanki.
Kapasite, bağlantı noktası türü (SATA3, M.2, nvm Express) belirtiniz. Onun dışında Samsung EVO diskleri uzun ömürlü ve F/P'dır. SSD veri taşıma için de Acronis true ımager, AOMEI backupper kullanılabilir.

Windows 10 lisansı bilgisayarın anakartina gömülü gelir, o yüzden otomatik etkinlesecektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
tam bilemiyorum ama laptopu bu.

M.2 girişi var mı emin değilim Abra A5 9.2.2 bir videoda var sanki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
tam bilemiyorum ama laptopu bu.

Ürünün sitesinde de tam belirtilmemiş. Arkadaşınız AIDA64 programı ile bakabilir.

Kapasite, bağlantı noktası türü (SATA3, M.2, nvm Express) belirtiniz. Onun dışında Samsung EVO diskleri uzun ömürlü ve F/P'dır. SSD veri taşıma için de Acronis true ımager, AOMEI backupper kullanılabilir.

Herhalde dediğiniz OEM key di OEM değilse olmuyor diye biliyorum.

Baktığım yere göre PCI Express 3.0 girişi var gözüküyor. Kendi bir baksın AIDA programı ile.

Söyledim bakacak birazdan bu attığınız 500 GB bir de 1TB için var mı acaba 1 TB ı bayağı pahalı.

Herhalde dediğiniz OEM key di OEM değilse olmuyor diye biliyorum.

Söyledim bakacak birazdan bu attığınız 500 GB bir de 1TB için var mı acaba 1 TB ı bayağı pahalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı